Ποια θα κοσμήσει το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy

Ποια θα κοσμήσει το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy
epa01858404 Hugh Hefner (C) poses on the red carpet with girlfriends Karissa Shannon (L) and Crystal Harris at a screening of the documentary film Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel at the 34th annual Toronto International Film Festival in Toronto, Canada, on 12 September 2009. EPA/WARREN TODA

Η πασίγνωστη πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch που θα κάνει την τελευταία γυμνή εμφάνιση στο περιοδικό πριν τη μεγάλη του αλλαγή.

Η Πάμελα Άντερσον θα το «κουνελάκι» που θα κοσμήσει το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου του Playboy. Μάλιστα, είναι η 14η φορά που η Άντερσον πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο περιοδικό, ενώ είναι και η τελευταία φορά που το Playboy θα διαθέτει πλήρως γυμνές φωτογραφίες, μετά την απόφαση του εκδότη του, Χιου Χέφνερ.

Σε δήλωσή της η 48χρονη Άντερσον σημείωσε ότι ο πληρεξούσιος για το περιοδικό Χέφνερ της τηλεφώνησε και της είπε: «Δε θέλουμε καμία άλλη. Δεν υπάρχει άλλη. Θέλουμε εσένα για τελευταίο εξώφυλλο του Playboy».

Το περιοδικό έκανε το ντεμπούτο του το 1953 έχοντας εξώφυλλο τη Μέριλιν Μονρόε, ενώ κατάφερε να γίνει ανεξίτηλο μέρος της αμερικανικής κουλτούρας τις τελευταίες δεκαετίες. Όμως τα τελευταία χρόνια η κυκλοφορία του περιοδικού έχει μειωθεί από 5,6 εκατομμύρια τεύχη το 1975, σε περίπου 800.000.

Το τελευταίο τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου και θα είναι συλλεκτικό, ενώ η συνέντευξη του 12σέλιδου αφιερώματος ανήκει στον Τζέιμς Φράνκο.