Πλανήτης Γη καλεί πλανήτη «Άλφα»

Πλανήτης Γη καλεί πλανήτη «Άλφα»

O «διαστημικός σταθμός» στο Άλσος της Ν. Σμύρνης στέλνει ένα περιβαλλοντικό μήνυμα.

Έχουμε ωραία νέα.

Στη Νέα Σμύρνη και πιο συγκεκριμένα στο Άλσος, κάτι περίεργο θα συμβεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Κάποιες ομάδες δράσης προσκόπων δίνουν στον πλανήτη Γη το νέο κωδικό όνομα «Άλφα» και ξεκινούν τις αποστολές τους να τον φέρουν στα επιθυμητά πλαίσια της ανθρωπότητας.

Από τον «διαστημικό σταθμό»στο Άλσος της Ν. Σμύρνης θα κάνουν τον πλανήτη μας καλύτερο φυτεύοντας λουλούδια, ενημερώνοντας, κατασκευάζοντας πινακίδες με περιβαλλοντικά tips, καταγράφοντας τις φθορές στους δρόμους, αποκαθιστώντας τις πινακίδες σήμανσης, συλλέγοντας τρόφιμα για τους λιγότερο προνομιούχους κατοίκους του πλανήτη, δίνοντας χώρο στην παιδική φαντασία με καλλιτεχνικό εργαστήρι αλλά και έκθεση φωτογραφίας από την 4η ομάδα προσκόπων Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε ακόμη: Η ζωή με το «βλέμμα» των τυφλών

Οι δράσεις ξεκινούν στις 10.00 το πρωί ενώ η μέρα κλείνει με μια μεγάλη έκπληξη. Από τις 20.00 έως τις 23.00, οι «Ρόδες United» θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα διαστημικό κονσέρτο στο οποίο θα τους ακομπανιάρουν οι «Kill Emil», «Billa Qause» και «Elephant Phinix».

Βεβαίως και μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο τη συναυλία.

Το εισιτήριο είναι τρόφιμα. Καλά ακούσατε. Πάρτε το ρύζι, τις φακές, τα ρεβύθια, τη ζάχαρη και το εβαπορέ και προσέλθετε στο Άλσος της Ν. Σμύρνης. Η εκδήλωση αναμένεται συγκλονιστική.

Θα σας δούμε εκεί.

12.10.2013, Άλσος Νέας Σμύρνης