Πλησιάζει η φετινή Amazon Prime Day: Πότε είναι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Πλησιάζει η φετινή Amazon Prime Day: Πότε είναι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Είναι σαν το μεγάλο γεγονός του «Black Friday», αλλά μέσα στο κατακαλόκαιρο πριν από την πραγματική «Μαύρη Παρασκευή» που έρχεται το Νοέμβριο και μόνο στην Amazon.

Η Amazon Prime Day είναι μια ετήσια εκδήλωση όπου οι πρωταγωνιστές αποκτούν αποκλειστικές εκπτώσεις σε ένα ευρύ φάσμα ειδών. Είναι ο τρόπος της Amazon να επιβραβεύσει τους πελάτες του Amazon Prime και να προσελκύσει νέους πελάτες να εγγραφούν στην υπηρεσία. Φέτος θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη Amazon Prime Day από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά, το 2015.

Είτε είστε έτοιμοι να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση 4K,  είτε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας σε ένα έξυπνο σπίτι, όπως με έξυπνες λάμπες Philips Hue ή με συσκευή Amazon Echo (Alexa), είτε να αποκτήσετε μία νέα μηχανή καφέ, μία νέα συσκευή για ίσιωμα μαλλιών, κονσόλες παιχνιδιών, εξοπλισμό ήχου, η Amazon Prime Day θα τα έχει όλα σε εκπληκτικές τιμές.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η Amazon Prime Day 2019 φέτος ξεκινά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 15 Ιουλίου και τελειώνει στις 16 Ιουνίου. Με εκατομμύρια deals σε πολλές χώρες του κόσμου, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια Prime Day που έγινε ποτέ.

Βέβαια, θα πρέπει να είστε μέλος του Amazon Prime για να αποκτήσετε πρόσβαση στα καλύτερα deals. Αν και θα υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες εκπτωτικές προσφορές για τα μέλη που δεν είναι εγγεγραμμένα στην υπηρεσία Prime, η πλειοψηφία των μεγάλων προσφορών θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα μέλη του Amazon Prime. Αν, όμως, θέλετε να επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε τη συνδρομή, μπορείτε να επιλέξετε την δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για Amazon Prime που προσφέρει η εταιρεία.