«Πνίξτε» τα μηνύματα των ενοχλητικών φίλων σας στο Twitter!

«Πνίξτε» τα μηνύματα των ενοχλητικών φίλων σας στο Twitter!

To δημοφιλές social media δίνει πλέον τη δυνατότητα σίγασης των φλύαρων φίλων σας με δυνατότητα mute.

Το κοινωνικό δίκτυο θα επιτρέπει στους χρήστες να «πνίγουν» μηνύματα από άλλους χρήστες στο χρονολόγιο χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν. Έτσι, δεν χρειάζεται να πατάτε unfollow, ούτε όμως να ανέχεστε τους ομιλητικούς φίλους σας.

Με άλλα λόγια, οι χρήστες πλέον μπορούν να αφαιρούν από το χρονολόγιό τους tweets και retweets ανθρώπων που ακολουθούν, χωρίς ο «φιμωμένος» να το γνωρίζει. Έτσι, έχετε έναν αόρατο τρόπο για να διαβάζετε λιγότερα πράγματα από συγκεκριμένους χρήστες χωρίς να χρειάζεται να τους κάνετε unfollow.

«Η δυνατότητα του Mute σου δίνει μεγαλύτερο έλεγχο επί του περιεχομένου που βλέπεις στο Twitter, επιτρέποντας την απόρριψη του περιεχομένου ενός χρήστη», δήλωσε η εταιρεία.

Η λειτουργία muting θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες των εφαρμογών iOS και Android, καθώς και της ιστοσελίδας Twitter.com. Κάποιες άλλες εφαρμογές του Twitter, όπως το TweetDeck, επιτρέπουν ήδη τη σίγαση.

Αυτή η νέα λειτουργία είναι μέρος της συνολικής στρατηγικής του Twitter για να καταστήσει την υπηρεσία πιο προσβάσιμη σε μια ευρύτερη γκάμα ανθρώπων. Η τιμή της μετοχής της εταιρείας έχει πέσει τους τελευταίους μήνες, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν ότι το δίκτυο δεν είναι ικανό να ελκύσει νέους χρήστες. Ο διευθύνων σύμβουλος, Ντικ Κοστόλο, δεσμεύτηκε ότι η εταιρεία θα καταστήσει ευκολότερη την κατανόηση και τη διαχείριση της πλατφόρμας για όλους τους χρήστες.

Διαβάστε ακόμη: 

Βρείτε δουλειά μέσω…Twitter