Πωλήσεις ρεκόρ για το άλμπουμ της Μπιγιόνσε μέσω iTunes

Πωλήσεις ρεκόρ για το άλμπουμ της Μπιγιόνσε μέσω iTunes

Το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας  με τίτλο «Beyonce» κυκλοφόρησε μέσω Διαδικτύου και προκάλεσε «χαμό» στο Twitter. 

Μια έκπληξη, ενόψει εορτών, επιφύλασσε η Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Μπιγιόνσε την Παρασκευή σε θαυμαστές και κριτικούς. Αποφάσισε να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ μέσω Διαδικτύου, χωρίς να έχει προγραμματίσει κάποια μεγάλη εκδήλωση. Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Beyonce» περιλαμβάνει 14 ολοκαίνουρια τραγούδια και 17 βίντεο και προκάλεσε σάλο στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, Twitter.

Στόχος της 32χρονης τραγουδίστριας, όπως δήλωσε, ήταν να διοχετεύσει τη μουσική της με έναν τρόπο διαφορετικό, ώστε να υπάρχει μια πιο άμεση επαφή με τους θαυμαστές της. Αφού ανακοινώθηκε η νέα κυκλοφορία, το άλμπουμ έγινε άμεσα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο μέσω των iTunes. «Υπάρχουν τόσα πολλά που μπαίνουν ανάμεσα στη μουσική, τον καλλιτέχνη και τους θαυμαστές», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Ήθελα να μην γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων πότε θα κυκλοφορήσει η νέα μου δουλειά». Όπως είπε, με την κίνηση αυτή ήθελε να αφήσει τους θαυμαστές της να ακούσουν πρώτα τα νέα της τραγούδια και ύστερα να σχηματίσει ο καθένας τη δική του άποψη.

Διαβάστε ακόμη: Το «χρυσό» ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας

«Το να είσαι σε θέση να ακούσεις ένα άλμπουμ χωρίς καμία αίσθηση του τι να περιμένεις και να βιώσεις τη μουσική και τα βίντεο για παρθενική φορά, είναι φανταστικό», δήλωσε ο διευθυντής του μουσικού περιοδικού Billboard, Μπιλ Βέρντε. «Η εποχή του Διαδικτύου παρέχει στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να έχουν μια πιο άμεση σχέση με τους θαυμαστές τους και να παρουσιάζουν την τέχνη τους με όποιον τρόπο αυτοί επιλέγουν», είπε.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό, το άλμπουμ έκανε μέσα σε τρεις μόλις ώρες πωλήσεις που έφτασαν τα 80.000 αντίτυπα, μέσω του iTunes.

Διαβάστε επίσης: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι καλλιτέχνες στο Spotify