Πώς εξασφαλίζει μια startup χρηματοδότηση; Ο CEO του Pobuca εξηγεί πως «σήκωσε»1,5 εκατ. δολάρια

Η Pobuca έχει εξασφαλίσει 1,5 εκατ. δολάρια χρηματοδότηση από επενδυτές και αναπτύσσεται ταχύτατα και ο ιδρυτής της μοιράζεται όλα τα μυστικά στο Startup Grind.

Η χρηματοδότηση μιας startup είναι ένα από τα κυρίαρχα προβλήματα που καλείται να λύσει ο επιχειρηματίας, από τα πρώτα κιόλας βήματα ανάπτυξης της εταιρείας.

Όπως είπε και ο Partner των VentureFriends, Γιώργος Δημόπουλος, στο Startup Grind του Ιανουαρίου, το κεφάλαιο στην Ελλάδα είναι δυσεύρετο και η ομάδα του Startup Grind Athens αποφάσισε να βρει όλες τις απαντήσεις και τα μυστικά!

Πως μετατρέπουμε πρακτικά μια ωραία ιδέα, σε μια επαγγελματική ομάδα που παραδίδει ένα προϊόν/υπηρεσία δημιουργώντας προστιθέμενη αξία; Πως προσεγγίζουμε τους επενδυτές και εξασφαλίζουμε τα πρώτα χρήματα που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του project;

Τα βασανιστικά αυτά ερωτήματα θα απαντήσει ο Ισίδωρος Σιδερίδης, CEO της Pobuca, ένα Contact Management App που βοηθάει στην κατακόρυφη αύξηση της αποδοτικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων. Η Pobuca έχει εξασφαλίσει $1.5 εκατομ. χρηματοδότηση από επενδυτές και αναπτύσσεται ταχύτατα.

startup-grind-athens-pobuca

Ο Ισίδωρος είναι επιχειρηματίας από το 2000 και συνιδρυτής σε 3 εταιρίες τεχνολογίας: SiEBEN, InEdu & Pobuca. Είναι παθιασμένος με το να λύνει προβλήματα επιχειρηματικής παραγωγικότητας μέσω της τεχνολογίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών, όπου συμμετείχε στο ευρωπαϊκό διοικητικό συμβούλιο του BEST. Αγαπά τις θετικές επιστήμες και την τεχνολογία ενώ κέρδισε το διαγωνισμό science communication του FameLab το Μάρτιο του 2011 για την Ελλάδα.

Να σημειώσουμε ότι το Startup Grind αλλάζει εκτάκτως χώρο διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στα νέα γραφεία της Viva Wallet (Acarnia Business Center, Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι 15125) όπου στεγάζεται και το Viva Nest – An IDEA in Fintech. Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας, διάρκειας 6 μηνών, με στόχο την εξεύρεση, ανάδειξη και ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων που θα προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης συναλλαγών ηλεκτρονικών πληρωμών, καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενες αξίας που αναβαθμίζουν την εμπειρία του πελάτη και συντελούν σε ψηφιακές συνέργειες στο επιχειρηματικό χρηματοοικονομικό οικοσύστημα. Αν λοιπόν έχετε μια Fintech startup, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να έρθετε στο επόμενο Startup Grind event την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Δημόπουλου:

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017
Ώρα: 6μμ
Χώρος: Viva Nest, Acarnia Business Center
Διεύθυνση: Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 18-20, Μαρούσι 15125
Τηλ: 211 7604 000
Κρατήσεις Θέσεων: https://goo.gl/ED46u8
Agenda
18:00 – Networking και φαγητό
19:00 – Fireside chat με τον Ισίδωρο Σιδερίδη (CEO Pobuca)
20:00 – Networking