Πώς θα καταφέρετε να μείνετε για μια βραδιά στον Πύργο του Άιφελ

Πώς θα καταφέρετε να μείνετε για μια βραδιά στον Πύργο του Άιφελ
PARIS, FRANCE - JANUARY 08: As a tribute for the victims of yesterday's terrorist attack the lights of the Eiffel Tower were turned off for five minutes at 8pm local time on January 8, 2015 in Paris, France. Twelve people were killed yesterday including two police officers as two gunmen opened fire at the offices of the French satirical publication Charlie Hebdo. on January 8, 2015 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Το ιστορικό μνημείο μετατρέπεται σε φιλόξενο κατάλυμα για τέσσερις τυχερούς.

Tέσσερις τυχεροί νικητές διαγωνισμού προβλέπονται να είναι οι πρώτοι άνθρωποι στην ιστορία που θα διανυκτερεύσουν στον Πύργο του Άιφελ τον επόμενο μήνα.

Η εταιρεία ενοικίασης ακινήτων HomeAway ανέλαβε τη μετατροπή ενός μέρους του πρώτου ορόφου του ιστορικού αυτού μνημείου σε ένα φιλόξενο κατοικήσιμο χώρο στυλ Hausmann, για την περίοδο του Euro 2016.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη και οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανοραμική θέα της Αψίδα του Θριάμβου, του ποταμού Σηκουάνα καθώς και του γραφικού Παρισιού. Το κατάλυμα των 2.000 τετραγωνικών ποδιών θα διαθέτει ξεχωριστά υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, κουζίνα και ένα πολυτελές σαλόνι.

Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν μέχρι και πέντε επισκέπτες και να μοιραστούν αυτή τη μοναδική εμπειρία, ενώ οι διανυκτερεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις 23 και τις 28 Ιουνίου, καθώς και στις 4 και 8 Ιουλίου.

Ο CEO του HomeAway, Brian Sharples, χαρακτήρισε αυτήν την ευκαιρία ως «άνευ προηγουμένου» και υποσχέθηκε ότι οι νικητές θα βιώσουν μια από τις πιο επικές διακοπές της ζωής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.