Πώς ξοδεύουν τα χρήματά τους οι εκατομμυριούχοι

Πώς ξοδεύουν τα χρήματά τους οι εκατομμυριούχοι

Αυτά είναι τα προϊόντα και οι εταιρείες που εμπιστεύονται οι νέοι εκατομμυριούχοι!

Ξεχάστε τα ρούχα και τα παπούτσια. Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι οι καταναλωτές προτιμούν να ξοδεύουν τα χρήματά τους στην τεχνολογία, παρά στην ένδυσή τους. Ο Jim Cramer, μια διάσημη προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης, εξηγεί ότι οι νέοι εκατομμυριούχοι διαθέτουν τα μετρητά τους σε τρείς τομείς.

Uber

Ο Jason Dorsey, αναλυτής νέων εκατομμυριούχων στο Center for Generational Kinetics, σημειώνει ότι τον Ιανουάριο του 2016 οι νέοι σε ηλικία εκατομμυριούχοι ξόδεψαν τα χρήματά τους στην τεχνολογία και κυρίως στην Uber.

«Έχοντας το βάρος των φοιτητικών δανείων, οι νέοι προτιμούν την ενοικίαση υπηρεσιών, παρά την ιδιοκτησία ακινήτων και αυτοκινήτων», υπογράμμισε η δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters Jilian Mincer τον περασμένο έτος. Το γεγονός αυτό έδωσε ώθηση στις επιχειρήσεις ενοικίασης όπως η Uber, το Zipcar και η Airbnb.

Κινητά τηλέφωνα

H κατοχή ενός smartphone είναι must για τους νέους. Μια πρόσφατη έρευνα από την εταιρεία ερευνών αγοράς Harris Poll έδειξε ότι οι νέοι σήμερα δεν μπορούν λειτουργήσουν χωρίς τα κινητά τους τηλέφωνα.

Kαλλυντικά

Οι νεαρές γυναίκες αγαπούν τα καλλυντικά. Όταν η Goldman Sachs και η Teen Vogue συμμετείχαν σε μια δημοσκόπιση μόδας σε γυναίκες ηλικίας 13 με 29 ετών προκειμένου να μάθουν ποια είναι η αγαπημένη μάρκα καλλυντικών τους, η MAC cosmetics βρέθηκε στην κορυφή. Στις δέκα κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών κατατάσσονται και οι Sephora, Urban Decay, και Make Up For Ever αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες έχουν μια ισχυρή σχέση με τις εταιρείες καλλυντικών.