Πόσο κοστίζει ένα ραντεβού;

Πόσο κοστίζει ένα ραντεβού;

Μην φανταστείτε χλιδάτα εστιατόρια, ένα δείπνο στα McDonald's αγγίζει σχεδόν τα 100 ευρώ.

Οι σχέσεις δεν είναι μόνο δύσκολες σήμερα, αλλά και ακριβές. Έτσι, λοιπόν, πρέπει να βάλει κανείς το χέρι «βαθιά» στη τσέπη από το πρώτο κι όλας ραντεβού.

Η Deutsche Bank, έκανε μια έρευνα για το πόσο κοστίζει ένα ραντεβού σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το ραντεβού περιλαμβάνει σινεμά, χάμπουργκερ, ένα ποτό και ταξί για τις μετακινήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δείκτης Cheap Date (φθηνό ραντεβού) χτύπησε «κόκκινο» στο Λονδίνο, ενώ στο Μουμπάι της Ινδίας ο άντρας μπορεί να είναι ανοιχτοχέρης.

Πιο αναλυτικά, ένα ταξί για να σας μεταφέρει στο ραντεβού σας, δύο χάμπουργκερ από τα McDonald’s, δύο αναψυκτικά, δύο εισιτήρια κινηματογράφου και δύο μπύρες θα κοστίσουν 88,5 ευρώ στο Λονδίνο, 75,64 ευρώ στο Παρίσι και περίπου το ίδιο και στο Βερολίνο και το Σίδνεϊ, ενώ στο Μεγάλο Μήλο το κόστος θα ήταν ελαφρώς χαμηλότερο, αγγίζοντας περίπου τα 67,62 δολάρια.

Αρκεί κανείς να σκεφτεί πόσο θα εκτοξευτεί το ποσό αυτό, αν αντί για μπέργκερ επιλέξουν μια από τις κουζίνες του κόσμου και αντί για μπύρα, κρασί.

Ποιες είναι, όμως, οι χώρες στις οποίες μπορείς να απολαύσεις το ραντεβού σου χωρίς να χρειαστεί να το πληρώσεις «ακριβά»;. Σύμφωνα με τη τράπεζα, η Μανίλα, το Νέο Δελχί και το Μουμπάι είναι ο «παράδεισος» των ραντεβού.

Συγκεκριμένα, ένα ραντεβού στο Μουμπάι, ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα του κόσμου, θα κοστίσει μόλις 17 ευρώ.

Δείτε πόσο θα κόστιζε στις υπόλοιπες χώρες:

rantevou1

 

Διαβάστε ακόμα:

Δώδεκα πράγματα που κάνουν οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι πριν το πρωινό

Οι πέντε πιο φθηνοί προορισμοί στον κόσμο