Πρεμιέρα για το πολυμηχάνημα-θαύμα

Πρεμιέρα για το πολυμηχάνημα-θαύμα

Το LivePro είναι mobile hotspot, μίνι προτζέκτορας, media streamer και φορτιστής μπαταριών, ταυτόχρονα!

Η παρουσίασή του έγινε στο CES σόου του Λας Βέγκας τον περασμένο Ιανουάριο. Η εταιρεία ZTE έδειξε τότε σε όλους τους παρευρισκόμενους τι σημαίνει να έχεις στα χέρια σου μια ολοκληρωμένη αλλά και ανεξάρτητη all-in-one media συσκευή: το Projector Hotspot.

Έξι μήνες μετά, το όνομά του άλλαξε σε LivePro, όμως οι λειτουργίες του παρέμειναν εξίσου εντυπωσιακές. Πρόκειται ένα μίνι πολυμηχάνημα το οποίο λειτουργεί ως mobile hotspot, μίνι προτζέκτορας, φορτιστής συσκευών και ανεξάρτητος media streamer.

Η τιμή του στις ΗΠΑ ανέρχεται στα 449.99 δολάρια. Ο προτζέκτορας έχει εύρος τρία μέτρα, το mobile hotspot προσφέρει τη δυνατότητα υποστήριξης για 3G και LTE δίκτυα της Sprint, φέρει μπαταρία 5.000mAh, ενώ έχει οθόνη αφής 4 ιντσών και «τρέχει» με Android 4.2· κάτι που προσφέρει τη δυνατότητα να φορτωθούν εφαρμογές αλλά και να σερφάρει ο χρήστης στο ίντερνετ από την ίδια τη συσκευή.

Εναλλακτικά, ένα Android κινητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεχειριστήριο, και να διαμοιραστεί φωτογραφίες, βίντεο κι άλλα ψηφιακά αρχεία εικόνας και ήχου. Τέλος μπορεί να συνδεθεί μέσω DHMI με εξωτερικές οθόνες καθώς και να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή με την εσωτερική του μπαταρία. Στα bonus features περιλαμβάνεται και θύρα για ηχεία.

Διαβάστε ακόμη:

Η Samsung «χτυπάει» την Apple με μεγάλη δόση χιούμορ

Τέλος εποχής για τις τηλεοράσεις Plasma;

Τα smartphones θέλουν να κατακτήσουν την TV σας