Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: Πάνω από 53 εκατ. δολάρια «μάζεψε» η καμπάνια του Μπάιντεν τον Φεβρουάριο

Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: Πάνω από 53 εκατ. δολάρια «μάζεψε» η καμπάνια του Μπάιντεν τον Φεβρουάριο
CULVER CITY, CA, UNITED STATES - FEBRUARY 21: US President Joe Biden pays a visit to Culver City for his campaign at Julian Dixon in Los Angeles, California, United States on February 21, 2024. Grace Yoon / Anadolu (Photo by Grace Yoon / ANADOLU / Anadolu via AFP) Photo: AFP
Περίπου 1,3 εκατομμύρια δωρητές έκαναν σχεδόν 3,4 εκατομμύρια συνεισφορές και το 97% των δωρεών ήταν κάτω από 200 δολάρια.

Η εκστρατεία επανεκλογής του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ συγκέντρωσε περισσότερα από 53 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο και διαθέτει 155 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, αφού συγκέντρωσε τα περισσότερα χρήματα από τη βάση από την έναρξη της εκστρατείας.

Περίπου 1,3 εκατομμύρια δωρητές έκαναν σχεδόν 3,4 εκατομμύρια συνεισφορές και το 97% των δωρεών ήταν κάτω από 200 δολάρια, σύμφωνα με ανακοίνωση της εκστρατείας του Μπάιντεν, η οποία έδωσε τα στοιχεία στη δημοσιότητα την Κυριακή.

Ο Μπάιντεν τον Φεβρουάριο πήγε σε ταξίδι συγκέντρωσης χρημάτων στην Καλιφόρνια και συμμετείχε σε εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων στις περιοχές του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο.

Η εκστρατεία του Μπάιντεν απέφερε 1,6 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από τη βάση μέσα στις 48 ώρες που ακολούθησαν τις προκριματικές εκλογές του GOP στη Νότια Καρολίνα, ενώ τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επικεντρώθηκαν στον Τραμπ οδήγησαν επίσης σε δωρεές, δήλωσε η εκστρατεία του Μπάιντεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com