Προϊόντα σε όλη την Ελλάδα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των My market

Προϊόντα σε όλη την Ελλάδα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα των My market
Photo:

Τo eshop.mymarket.gr έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία αγορών των πελατών της αλυσίδας.

Στα μέσα Οκτωβρίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το ηλεκτρονικό κατάστημα των My market, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυναμική παρουσία της ελληνικής αλυσίδας super market και στον κόσμο του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για την δημιουργία του eshop.mymarket.gr, τα My market συνεργάστηκαν με το ηλεκτρονικό κατάστημα welovesupermarket.gr.

Σε μια στρατηγική κίνηση που αποσκοπεί στη στήριξη του εγχειρήματος σε ισχυρές και σίγουρες βάσεις, η εταιρεία αξιοποιεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα και το σταθερό πελατολόγιο χιλιάδων πελατών της welovesupermarket.gr και κεφαλαιοποιεί την εμπειρία της στη διαχείριση online πελατών, δημιουργώντας την πρώτη λιανεμπορική αλυσίδα που παραδίδει ηλεκτρονικές παραγγελίες πανελλαδικά, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, το eshop.mymarket.gr παραδίδει φρέσκα είδη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, μπαίνοντας δυναμικά μέσα στα νοικοκυριά των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας. Παράλληλα, με την υπηρεσία παράδοσης, δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους όλης της χώρας, ακόμη κι αν βρίσκονται σε απομακρυσμένα σημεία, μακριά από φυσικά καταστήματα My market, να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς των τυποποιημένων προϊόντων που προσφέρει.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός της ιστοσελίδας (eshop.mymarket.gr) επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν με ευχάριστο και απλό τρόπο τις αγορές τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να περιηγηθούν ηλεκτρονικά στα προϊόντα του super market και να ολοκληρώσουν τις αγορές τους από την άνεση του σπιτιού τους ή ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Επίσης, το eshop των My market προσφέρει στον ηλεκτρονικό πελάτη τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του στα φρέσκα και τα είδη κοπής, όπως όταν επισκέπτεται ένα φυσικό μας κατάστημα. Π.χ. λεπτές φέτες υλικών τοστ, μπριζόλα χωρίς κόκκαλο, ώριμη ντομάτα, μικρά κολοκύθια, πράσινες μπανάνες , καθαρισμένο ψάρι κ.λπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τo eshop.mymarket.gr έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία αγορών των πελατών της αλυσίδας, καλύπτοντας τις ανάγκες τους όταν η καθημερινότητά τους δεν τους επιτρέπει να επισκεφθούν ένα φυσικό κατάστημα My market.