«Προβλέποντας την Καταστροφή»: Η νέα εκπομπή που θα σας καθηλώσει

«Προβλέποντας την Καταστροφή»: Η νέα εκπομπή που θα σας καθηλώσει

Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή του National Geographic Channel την Τρίτη 12 Μαΐου στις 22:00.

«Προβλέποντας την Καταστροφή»! Στα 12 επεισόδια της νέας σειράς του National Geographic Channel, οι τηλεθεατές θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τις ενδείξεις και να προβλέψουν την πηγή του κινδύνου, σε πραγματικά καταστροφικά γεγονότα, που έχουν καταγραφεί σε video. Η νέα εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 12 Μαΐου στις 22:00. Το National Geographic Channel είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να χάσει κανείς τη ζωή του, πέφτοντας από το κρεβάτι παρά σε αεροπορικό δυστύχημα; Γνωρίζετε επίσης ότι κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία συμβαίνουν περισσότερες από 185 πτώσεις κτιρίων, λόγω κατασκευαστικών λαθών; Ή ότι ένας τυφώνας μπορεί να απελευθερώσει περισσότερα από 7 τρισεκατομμύρια λίτρα νερού, τη στιγμή που χρειάζονται μόνο 5 εκατοστά νερού στο δρόμο για να προκαλέσουν ατύχημα με αυτοκίνητο. Ο κίνδυνος βρίσκεται παντού γύρω μας. Το κλειδί είναι να μπορούμε να τον εντοπίσουμε, πριν έρθει η καταστροφή!

Μέσα από τα επεισόδια του «Προβλέποντας την Καταστροφή», οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποσπάσματα από πραγματικά καταστροφικά γεγονότα. Πριν ολοκληρωθεί κάθε video καλούνται να προβλέψουν τι ήταν αυτό που προκάλεσε την καταστροφή. Για παράδειγμα, τι έφταιγε και ένα αλεξίπτωτο δεν άνοιξε; Τι προκάλεσε τη σύγκρουση 2 skydivers στον αέρα; Μήπως τελικά έφταιγε το μέγεθος του αεροπλάνου; Μέσα από 3 πιθανά σενάρια που αποτυπώνονται με γραφικά, οι τηλεθεατές θα πρέπει να «αποκωδικοποιήσουν» την έκβαση κάθε περίπτωσης ξεχωριστά και να αποφασίσουν ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε στην καταστροφή.

Μη χάσετε φοβερές εικόνες καταστροφής από κάθε γωνιά της Γης, που περιλαμβάνουν ατυχήματα στη θάλασσα, παράτολμες αποδράσεις, δυνατούς τυφώνες και μηχανολογικές βλάβες αποκλειστικά στο National Geographic Channel. Πρεμιέρα και τη νέα εκπομπή «Προβλέποντας την Καταστροφή»! με διπλό επεισόδιο την Τρίτη 12 Μαΐου στις 22:00.

1/5