Ψηφιακός μετασχηματισμός σε εκδήλωση της SAP Hellas στη Θεσσαλονίκη

Ψηφιακός μετασχηματισμός σε εκδήλωση της SAP Hellas στη Θεσσαλονίκη
Photo:

Στις 7 Νοεμβρίου: Digital Business- Upping the Game to Streamline & Grow στη Θεσσαλονίκη.

 

Η ψηφιακή οικονομία κατευθύνει τις επιχειρήσεις προς την νέα επιχειρησιακή πραγματικότητα δημιουργώντας καινούργιες διαδικασίες και μοντέλα διοίκησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί το εργαλείο και παράλληλα την ευκαιρία των επιχειρήσεων να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Στο πλαίσιο αυτό, η SAP Hellas και οι συνεργάτες της υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒBΕ), διοργανώνουν την εκδήλωση με θέμα “Digital Business: Upping the Game to Streamline & Grow” την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο The MET Hotel, στη Θεσσαλονίκη με στόχο να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η ψηφιακή οικονομία θα αποτελέσει όχι μόνο την κατευθυντήρια γραμμή για την αλλαγή, αλλά και την ευκαιρία να επαναπροσδιοριστούν οι διαδικασίες και τα μοντέλα διοίκησης των επιχειρήσεων.

Ο ΣΒBΕ για περισσότερα από 102 χρόνια εργάζεται με στόχο την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας. Η αποστολή του Συνδέσμου είναι η Συμβολή στη γενικότερη οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας μας και ειδικότερα των Περιφερειών του Βορειοελλαδικού Τόξου καθώς και η προβολή του θεσμού της ιδιωτικής επιχείρησης μέσα στα πλαίσια μιας ελεύθερης και αναπτυσσόμενης κοινωνίας και οικονομίας. Η Πολιτική Ποιότητας και Κοινωνικής Ευθύνης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα μέλη του που να μεγιστοποιούν το όφελος της βιομηχανίας και να ικανοποιούν τις δεδηλωμένες και αναμενόμενες απαιτήσεις των μελών.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας και στελέχη της SAP θα παρουσιάσουν μέσα από πρακτικά παραδείγματα και case studies σενάρια και τάσεις της αγοράς, δίνοντας έμφαση στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα και την εξέλιξη της τεχνολογίας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στην προσφορά νέων θέσεων εργασίας και στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για τους εργαζομένους.

Ως ηγέτης στην αγορά εταιρικού λογισμικού, η SAP βοηθάει τις επιχειρήσεις να εξαλείφουν την πολυπλοκότητα, να δημιουργούν ευκαιρίες και να ανταπεξέρχονται στον ανταγωνισμό.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη της Βορείου Ελλάδας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες δομές για να επιτύχουν ομαλά την μετάβαση προς την νέα ψηφιακή εποχή.

Η είσοδος είναι χωρίς χρέωση με απαραίτητη τη δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ