Ψήφο «αυτοδιοικητική και γνήσια προοδευτική» αναμένει ο Ευ. Βενιζέλος

Ψήφο «αυτοδιοικητική και γνήσια προοδευτική» αναμένει ο Ευ. Βενιζέλος

Πραγματοποιήθηκε απόψε η προεκλογική συγκέντρωση του κινήματος της Ελιάς.

«Όταν η ιστορία είναι παρούσα, είναι η δημοκρατική παράταξη που σηκώνει το βάρος και κερδίζει το δημοκρατικό και εθνικό στοίχημα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σημερινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ελιάς στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

«Μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών από την καλύτερη δυνατή αφετηρία», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που αναφέρθηκε με ικανοποίηση στην παρουσία του κόσμου, και επεσήμανε ότι «όλες οι δυνάμεις της δημοκρατικής-προοδευτικής παράταξης είναι συγκεντρωμένες, χωρίς αποκλεισμούς, παρεξηγήσεις και προκαταλήψεις, γιατί η καρδιά της παράταξης είναι ζωντανή». 

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Ε. Βενιζέλος ανέφερε ότι το Κίνημα σεβάστηκε τις τοπικές κοινωνίες και στήριξε αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες, χωρίς χρίσματα και κομματικές ταμπέλες.

«Αντίθετα, τα στενά κομματικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχουν παρουσία στον δεύτερο γύρο ουσιαστικά μόνο στην Περιφέρεια Αττικής και στον δήμο Αθηναίων. Εκεί, το δίλλημα είναι αν η ψήφος θα είναι αυτοδιοικητική ή μικροκομματική», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και απάντησε ο ίδιος το ερώτημά του, λέγοντας ότι «θα είναι αυτοδιοικητική και γνήσια προοδευτική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν προβλέπω εθνικές εκλογές»

Βενιζέλος: «Ο Τσίπρας βιάστηκε να πανηγυρίσει»