Η εντυπωσιακή εμφάνιση των Yung Lean και Gener8ion στα VMAs – Το «Storm» του Romain Gavras ζωντάνεψε στη σκηνή
- 28/09/2026, 15:05
- SHARE
- Yung Lean και Gener8ion πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στα MTV Video Music Awards 2026.
- Η εμφάνιση αναδημιούργησε το εντυπωσιακό «Storm», σε σκηνοθεσία Romain Gavras.
- Το επτάλεπτο short film απέσπασε τέσσερις υποψηφιότητες στα VMAs, μεταξύ των οποίων και για Video of the Year.
Μία από τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις των φετινών MTV Video Music Awards πραγματοποίησαν οι Yung Lean και Gener8ion, μεταφέροντας στη σκηνή του Peacock Theater στο Λος Άντζελες το εντυπωσιακό οπτικό σύμπαν του «Storm».
Πίσω από το project βρίσκεται ο Γάλλος παραγωγός Surkin, με το alias Gener8ion, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σουηδό rapper Yung Lean και τον σκηνοθέτη Romain Gavras για το video του «Storm», που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και έχει ξεπεράσει τα 26 εκατ. views.
Στη σκηνή των VMAs 2026, οι δύο καλλιτέχνες αναδημιούργησαν χαρακτηριστικές σκηνές του φιλμ, στο οποίο ο Yung Lean εμφανίζεται ως μαθητής σε ένα βρετανικό οικοτροφείο του 2034.
Με σχολική εμφάνιση, ο rapper βρέθηκε ανάμεσα σε μια ομάδα μαθητών που εκτέλεσαν τη συγχρονισμένη χορογραφία του video, δημιουργώντας γύρω του ένα σχεδόν παραισθητικό οπτικό εφέ. Κατά τη διάρκεια της performance, ο Lean έσπασε επίσης ένα Moon Person, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση πλησιάζοντας την κάμερα με ένα παγωτό στο χέρι.
Το επτάλεπτο «Storm» ήταν υποψήφιο σε τέσσερις κατηγορίες των φετινών VMAs: Video of the Year, Best Choreography, Best Direction και Best Long-Form Video.
Τα «Storm I» και «Storm II» περιλαμβάνονται στο άλμπουμ Love & Tears των Gener8ion, που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.
πηγή φώτο: YouTube