Σχέδιο «νέας αποστασίας» βλέπει το Μαξίμου – Είστε σε πανικό απαντάει η ΝΔ

Σχέδιο «νέας αποστασίας» βλέπει το Μαξίμου – Είστε σε πανικό απαντάει η ΝΔ
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγές της κυβέρνησης ζητούν από τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ να παραδώσει την έδρα του. Τι απαντά η ΝΔ.

 

Για σχέδιο «νέας αποστασίας» από «συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη», κάνει λόγο non paper από το Μέγαρο Μαξίμου, καλώντας τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργο Λαζαρίδη, να παραδώσει την έδρα του προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι μέρος αυτών των σχεδίων.

Συγκεκριμένα, κυβερνητικές πηγές, σε ανεπίσημο σημείωμά τους αναφέρουν:

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας.

Είναι προφανές το γιατί.

Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη.

Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν.

Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες.

Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Απάντηση της ΝΔ στο non paper της κυβέρνησης

Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις “… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη” η απάντηση της ΝΔ στο non paper του Μεγάρου Μαξίμου για την ανεξαρτητοποίηση Λαζαρίδη.