Σε αυτή τη δουλειά σας πληρώνουν 10.000 δολάρια απλά για να ζήσετε στο Μεξικό!

Σε αυτή τη δουλειά σας πληρώνουν 10.000 δολάρια απλά για να ζήσετε στο Μεξικό!

Για να ζήσετε για έξι μήνες στο Κανκούν.

του Chris Morris

Μήπως ψάχνετε για μια θέση μερικής απασχόλησης; Το Μεξικό έχει κάτι να σας προτείνει που είναι μάλλον δύσκολο να αρνηθείτε.

Το Κανκούν, το δημοφιλές θέρετρο με την ατελείωτη, μαγευτική παραλία, λέει ότι αναζητά έναν CEO. Όχι, δεν θέλει διευθύνοντα σύμβουλο αλλά Διευθυντή Εμπειριών Κανκούν (Cancun Experience Officer)!

Και πληρώνει καλά για να τον βρει – 10.000 δολάρια τον μήνα και κάλυψη όλων των δαπανών διαβίωσης για όποιον πάρει τη δουλειά. Η διάρκεια της σύμβασης είναι έξι μήνες. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε αίτηση, θα πρέπει να είστε διαθέσιμος/η να ζήσετε στο Κανκούν από τον Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο του 2018, χωρίς διακοπή.

Η αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσετε είναι εξαιρετικά λεπτομερής, ενώ παράλληλα απαιτείται η υποβολή ενός μονόλεπτου βίντεο.

Και μπορεί οι απολαβές να είναι εξαιρετικές, αλλά μη φανταστείτε ότι θα κάνετε έξι μήνες διακοπές. Για την ακρίβεια, καλείστε να παράγετε βίντεο και αναρτήσεις κοινωνικών μέσων και ιστολογίου για την Cancun.com.

Όλα αυτά θα απαιτήσουν ταξίδια και έρευνα εκ μέρους σας, που σημαίνει ότι θα πρέπει π.χ. να κολυμπήσετε μ’ έναν λευκό καρχαρία ή να σκαρφαλώσετε σε μια πυραμίδα 3.000 ετών.

Παράλληλα, το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε και κάμποσα …κοκτέιλ και μπύρες, στα πλαίσια της δουλειάς αυτής.

Η Cancun.com λέει ότι θα επιλέξει τους 100 κορυφαίους υποψηφίους τον Δεκέμβριο και απ’ αυτούς θα επιλεγούν οι 50 στις 4 Ιανουαρίου.

Στα τέλη Γενάρη, οι πέντε φιναλίστ θα ταξιδέψουν στο Κανκούν για την τελική διαδικασία επιλογής.