Σε δύο λεοφωρεία κι ένα φορτηγό έπεσε το αυτοκίνητο της Google!

Σε δύο λεοφωρεία κι ένα φορτηγό έπεσε το αυτοκίνητο της Google!

Το ατύχημα συνέβη στους δρόμους της πόλης Μπόγκορ, στην Ινδονησία.

Δύο λεωφορεία κι ένα φορτηγό τράκαρε το πασίγνωστο αυτοκίνητο Google Street View, στους δρόμους της πόλης Μπόγκορ, στην Ινδονησία.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το πρώτο λεωφορείο κι από τον πανικό του μετά την αντίδραση του άλλου οδηγού, προσπάθησε να φύγει.

Δεν υπολόγισε όμως τα πράγματα σωστά κι έτσι έριξε το αυτοκίνητο της Google στο δεύτερο λεωφορείο που περνούσε εκείνη την ώρα, αλλά και σε ένα φορτηγό!

Διαβάστε ακόμη: Το διαζύγιο που «αναστατώνει» την Google

Πληροφορίες για τραυματίες δεν δημοσιεύτηκαν, με την Google να επιβεβαιώνει τις αναφορές της αστυνομίας. «Τέτοιου είδους γεγονότα τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη. Συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές αρχές μετά το συμβάν», είπε ο υπεύθυνος της Google Ινδονησίας.

Η Google έβγαλε για πρώτη φορά το αυτοκίνητό της στους δρόμους εκατοντάδων πόλεων του κόσμου για λογαριασμό της υπηρεσίας Google Maps τον Νοέμβριο του 2012 χαρτογραφώντας χιλιάδες χιλιόμετρα, ενώ στις αρχές του 2013 ένα από τα οχήματά της είχε μπλεχτεί σε μια κωμικοτραγική υπόθεση με «θυμα» έναν γάιδαρο στους δρόμους της Μποτσουάνα.

Τελικά όλα κατέληξαν σε μια μεγάλη παρεξήγηση και ο γάιδαρος χαίρει άκρας υγείας!