Σημαντική συνεργασία Vodafone Eλλάδας με Bonatti SpA-J&P-ΑΒΑΞ για τον αγωγό TAP

Σημαντική συνεργασία Vodafone Eλλάδας με Bonatti SpA-J&P-ΑΒΑΞ για τον αγωγό TAP

Η Vodafone θα καλύψει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της κοινοπραξίας για την κατασκευή του αγωγού.

Την παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς την κοινοπραξία Bonatti SpA-J&P-ΑΒΑΞ αναλαμβάνει η Vodafone Eλλάδας στο πλαίσιο των εργασιών για την κατασκευή του ελληνικού τμήματος του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου/Trans Adriatic Pipeline (TAP AG).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η Vodafone θα καλύψει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της κοινοπραξίας, προσφέροντας:

– Υπηρεσίες διασύνδεσης των εργοταξίων κατά μήκος του τμήματος του αγωγού που κατασκευάζεται από την κοινοπραξία με μισθωμένα κυκλώματα (IP-VPN).

– Σταθερή τηλεφωνία και Internet για κάλυψη των αναγκών του κάθε εργοταξίου.

– Συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και συσκευές κινητής τηλεφωνίας για τα στελέχη.

Παράλληλα, η Vodafone Ελλάδας προχωρά σε αναβαθμίσεις του τηλεπικοινωνιακού της δικτύου με επιπλέον διεύρυνση της χωρητικότητάς του σε όλη την έκταση κατασκευής του έργου, η οποία εκτείνεται από την Καβάλα έως την Ιεροπηγή (αλβανικά σύνορα), προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις.

«Η συνεργασία αυτή αποτελεί απόδειξη της δυνατότητας της Vodafone να υλοποιεί ταχύτατα και στο βέλτιστο δυνατό κόστος πολύπλοκα έργα υποδομών διασύνδεσης. Διαθέτουμε τις πλέον ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς μας πελάτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς με ευελιξία και επάρκεια», δήλωσε η Κάτια Σταθάκη, εμπορική διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας.