Συμμετοχή ΔΕΣΦΑ στην πρωτοβουλία «Brain Regain»

Συμμετοχή ΔΕΣΦΑ στην πρωτοβουλία «Brain Regain»
Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνικές Ρίζες» και απευθύνεται σε Έλληνες που βρέθηκαν στο εξωτερικό με στόχο την αναζήτηση καλύτερων επαγγελματικών προοπτικών.

Ο ΔΕΣΦΑ γίνεται αρωγός μιας ξεχωριστής για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλίας του «Brain Regain», με την εθελοντική συμβολή ανώτερων στελεχών του, ως μέντορες του προγράμματος.

Το «Brain Regain» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνικές Ρίζες» και απευθύνεται σε Έλληνες που βρέθηκαν στο εξωτερικό με στόχο την αναζήτηση καλύτερων επαγγελματικών προοπτικών. Έχοντας ως όραμα τον επαναπατρισμό των στελεχών για την ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων και της εθνικής οικονομίας, η αποστολή της πρωτοβουλίας είναι να διαδραματίσει επικουρικό ρόλο στη δημιουργία των συνθηκών, που θα διευκολύνουν τον επαναπατρισμό των Ελλήνων επαγγελματιών του εξωτερικού.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το «Brain Regain» καλωσόρισε τον ΔΕΣΦΑ μαζί με άλλες εταιρείες, οι οποίες ενίσχυσαν τη συμμαχία, ανακοινώνοντας παράλληλα την έναρξη της λειτουργίας της online πλατφόρμας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο πρόγραμμα από Έλληνες του εξωτερικού.

Από την πλευρά του ΔΕΣΦΑ μέντορες είναι ο Πέτρος Θεοδωράκης, Διευθυντής Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών και ο Αδαμάντιος Λέντσιος, Senior Advisor.