Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον Μητσοτάκη, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ υπό τον Μητσοτάκη, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου, στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ν. Δένδιας λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.

Ανακοινώθηκε πριν λίγο ότι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, (ΚΥΣΕΑ) θα συνεδριάσει σήμερα στις 18:00 υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ν. Δένδιας

Λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επιστρέφει στην Ελλάδα και δεν θα παραστεί στην παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας του 1821 που θα πραγματοποιηθεί στην 5η Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη, έγινε γνωστό από το υπουργείο.

ΥΠΕΞ: Η ελληνική Κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις

«Η ελληνική Κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ, που συνιστούν σοβαρή επιδείνωση της ήδη επιβαρυμένης κατάστασης στην περιοχή», τονίζεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

«Τέτοιες ενέργειες θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο την περιφερειακή και διεθνή ασφάλεια. Είναι απολύτως αναγκαίο να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω διάχυση των εχθροπραξιών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: