Συνεργασία Ομίλου Katikies και Travelworks Public Relations

Συνεργασία Ομίλου Katikies και Travelworks Public Relations
H Travelworks παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας & marketing σε hospitality brands στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Κατάρ.

Στην Travelworks ανέθεσε ο Όμιλος ξενοδοχείων Katikies την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις και τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου του για την ελληνική αγορά. Σε αυτό το πλαίσιο η Travelworks αναλαμβάνει να υποστηρίξει την ομάδα του Ομίλου Katikies στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός διευρυμένου προγράμματος επικοινωνίας των εστιατορίων του Ομίλου στη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Το πρόγραμμα θα καλύπτει τόσο corporate όσο και brand oriented δράσεις και θα περιλαμβάνει από θεματικά press trips και γαστρονομικά events μέχρι στοχευμένα PR micro-activations.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο Βασίλειος Κουμπής, General Manager του Ομίλου, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε στον Όμιλο Katikies την ομάδα της Travelworks και ευχόμαστε μια μακρόχρονη και παραγωγική συνεργασία. Καθώς ο Όμιλος διευρύνει το αποτύπωμά του στον χώρο της ελληνικής φιλοξενίας, η ισορροπημένη επικοινωνία στην ελληνική αγορά αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για την επιτυχημένη παρουσία των εστιατορίων μας.”

Πληροφορίες για τον Όμιλο Katikies

Οι Katikies είναι μία εντυπωσιακή συλλογή από επτά πολυτελή ελληνικά ξενοδοχεία στη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Η μαγευτική τους ατμόσφαιρα και το μοναδικό τους πνεύμα φιλοξενίας εμπνέεται από τα συναισθήματα που ξυπνούν τα νησιά αυτά στην καρδιά κάθε ταξιδευτή. Διαχρονικά κορυφαίοι προορισμοί διακοπών, τα συγκεκριμένα νησιά προσφέρουν απλόχερα το ρομαντισμό, την ποίηση της ζωής και την ευκαιρία να βιώσει κανείς απόλυτα μοναδικές εμπειρίες. Τα ξενοδοχεία Katikies γεννήθηκαν από το πάθος της ίδιας ακριβώς έμπνευσης. Οι τοποθεσίες των ξενοδοχείων συνδυάζουν την ηρεμία με την ιδιωτικότητα, προσφέροντας ένα ασφαλές καταφύγιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μαγεία που τους περιβάλλει. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εναρμονίζεται απόλυτα με τον φυσικό περιβάλλοντα χώρο, τον οποίο και αναδεικνύει, προσφέροντας τελικά στους ταξιδιώτες μία γεύση αυθεντικής και συνάμα πολυτελούς φιλοξενίας. Παρά το γεγονός πως τα ξενοδοχεία ανακαινίζονται μέσα στο χρόνο, κατορθώνουν να προσαρμόζονται τέλεια στο ανυπέρβλητο φυσικό τοπίο. Τα ξενοδοχεία Katikies γεννούν συναισθήματα και αναμνήσεις που παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο, ενώ ο μοναδικός τους κόσμος αποτίει φόρο τιμής  στην ομορφιά της φύσης και στην ικανότητα του ανθρώπου να την αναδεικνύει στο έπακρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: