Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Ξεκίνησαν οι πληρωμές – Πότε ολοκληρώνονται

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Ξεκίνησαν οι πληρωμές – Πότε ολοκληρώνονται
Photo: pixabay.com
Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

Ξεκίνησε νωρίτερα η καταβολή για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2024 καθώς η διοίκηση του ΕΦΚΑ, προχώρησε όπως κάθε χρόνο στην νωρίτερη πληρωμή προκειμένου να μειωθεί η απόσταση από την προηγούμενη πληρωμή του Ιανουαρίου που παραδοσιακά γίνεται πριν τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου 2024 ξεκίνησε την Πέμπτη 25/1 και αναμένεται να ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 29/1.

Σημειώνεται ότι οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως Ταμεία μη μισθωτών (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του συντάξεων και μετά, με τον ν. 4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι μισθωτοί & μη μισθωτοί από 1/1/2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: