ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Θεοχαρόπουλο, ο Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Θεοχαρόπουλο, ο Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Τσίπρας μιλάει, κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος, Παρασκευή 19 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

Μετά τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, την Τετάρτη έγινε γνωστό πως λύθηκε η σύμβαση και του Γιώργου Τσίπρα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο να αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα “σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας” από τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και προσθέτει: «Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας».

«Σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: