Σοκολατένιος πειρασμός στο κέντρο της πόλης

Σοκολατένιος πειρασμός στο κέντρο της πόλης

Το Magic Pleasure Store άνοιξε πριν λίγες μέρες και σας περιμένει στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 και Βουλής. Δείτε τι έγινε στα εγκαίνια. 

Το παγωτό Magic της Algida γιόρτασε 25 χρόνια απόλαυσης με ένα λαμπερό party για τα εγκαίνια του πρωτοποριακού Magic Pleasure Store Athens.

Το Magic καινοτομώντας για ακόμη μια φορά δημιούργησε ένα μοναδικό, υψηλών προδιαγραφών κατάστημα, τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του παγωτού και της σοκολάτας.

Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάν και άλλες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, ήρθε και η σειρά για το Magic Pleasure Store να ανοίξει στην Αθήνα, ώστε να μας γλυκάνει για μερικούς μήνες.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής, των media και της μόδας για να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο! Με ένα παγωτό.

Στο Magic Pleasure Store της οδού Κολοκοτρώνη, έχετε και εσείς την ευκαιρία να δημιουργήσετε βήμα προς βήμα, το δικό σας μοναδικό παγωτό Magic με τη βοήθεια των Pleasure Makers, που θα σας καθοδηγήσουν σε ένα μαγικό ταξίδι στη γεύση και στην απόλαυση της σοκολάτας και του παγωτού Magic.

Βήμα πρώτο: Με βάση το βελούδινο παγωτό βανίλια του Magic, αρχικά επιλέγετε έως 3 toppings (γαρνιρίσματα) με τα οποία θα γαρνίρετε το παγωτό σας. Μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές γαρνιτούρες σας περιμένει. Διαλέξτε ανάμεσα στις κλασσικές όπως αμύγδαλα και brownies, στις ιδιαίτερες όπως μάνγκο και crispy yogurt, ή στις πιο ανατρεπτικές όπως ανθός αλατιού με πιπερόριζα.

Βήμα δεύτερο: Διαλέξτε σε ποιο από τα 3 είδη σοκολάτας Magic (κλασσική, λευκή ή μαύρη) θα «βουτήξετε» το ξυλάκι σας

Πάρτε μία σοκολατένια γεύση από το video του εορτασμού ενώ για περισσότερη απόλαυση ακολουθήστε το Magic στο Facebook: https://www.facebook.com/magic.algida, στο Twitter: www.twitter.com/MagicIceCreamGr και στο Instagram: http://instagram.com/magic_algida και μην ξεχνάτε τα hashtags! #MagicAthens #25yMagic #celebratepleasure #pleasureseekers

Διαβάστε ακόμα:

Όταν το κέικ και το παγωτό «παντρεύτηκαν»

Ο καφές διατηρεί τους εργαζόμενους ειλικρινείς