Στα καλύτερα ξενοδοχεία της χρονιάς το Domes of Elounda

Στα καλύτερα ξενοδοχεία της χρονιάς το Domes of Elounda

To ξενοδοχείο ξεχώρισε στην κατηγορία «Leading All Suite Hotel» στα World Travel Awards.

Ως «Leading All Suite Hotel» της χώρας αναδείχθηκε το ξενοδοχείο Domes of Elounda στον διαγωνιστικό θεσμό των World Travel Awards, που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η διεθνής διάκριση για το ξενοδοχείο Domes of Elounda έρχεται φέτος που η εταιρεία Ledra Hotels and villas στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο ξεκίνησε μια νέα μονάδα , η επένδυση για την οποία έφτασε τα 10 εκ. ευρώ.

Ο θεσμός γιόρτασε την 21η επέτειό του το 2014, με ένα πανευρωπαϊκό γκαλά στην Αθήνα. Ο θεσμός των World Travel Awards, έχει χαρακτηριστεί ως τα «οscar» του Παγκόσμιου Τουρισμού από τη Wall Street Journal, και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών διεθνών δικτύων ενημέρωσης όπως International New York Times, TV5Monde, CNBC Arabiya, Newsweek, Outlook Traveller, Travel & Leisure, ASTA Network, Breaking Travel News, Travel Daily News International and Focus on Travel News και άλλα με συνολική τηλεοπτική απήχηση στα 90 εκατομμύρια τηλεθεατές και 1,7 εκατομμύρια αναγνώστες.

Οι εκδηλώσεις με επίκεντρο την απονομή των World Travel Awards αποτέλεσαν μιας πρώτης τάξεως προβολή της Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των World Travel Awards Graham Cooke δήλωσε: «Η Ευρώπη βρίσκεται στο μέσο μιας ταχείας ανάκαμψης ύστερα από κάποια δύσκολα χρόνια και οι εταιρείες και οι επωνυμίες που παρέλαβαν τα βραβεία απόψε βρίσκονται στην αιχμή αυτής της ανάκαμψης. Οι ψηφοφόροι των βραβείων τους αναγνώρισαν ως τους σημαντικότερους “παίκτες” της τουριστικής βιομηχανίας, οι οποίοι θα είναι οι ηγέτες τα επόμενα χρόνια. Αυτή η βράβευση αποτελεί εφαλτήριο για τη συνεχόμενη επιτυχία τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

Άνοιξε τις πόρτες της η νέα μονάδα του ξενοδοχειακού ομίλου Ledra

Tα ελληνικά ξενοδοχεία με τις καλύτερες υπηρεσίες