Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό

Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον σχολικό εκφοβισμό
(Ξένη Δημοσίευση). Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολουθεί ομιλίες κατά τη διάρκεια της 3ης ημέρας των εργασιών, του 15ου Συνεδρίου του κόμματος, Αθήνα, Κυριακή 07 Απριλίου 2024. Το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε την Παρασκευή 05 Απριλίου και ολοκληρώθηκε σήμερα, με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος στο Ζάππειο Μέγαρο. Είναι ένα Συνέδριο με επετειακό χαρακτήρα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης θα παρουσιάσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα δέχεται επώνυμες καταγγελίες από μαθητές και γονείς για περιπτώσεις σχολικής βίας.

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα, Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, με συντονίστρια την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Στη συνέχεια ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης θα παρουσιάσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα δέχεται επώνυμες καταγγελίες από μαθητές και γονείς για περιπτώσεις σχολικής βίας.

Τέλος, στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με πολίτες στην Πολίχνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Να μην πάρουμε αψήφιστα τις Ευρωεκλογές – Η κυβέρνηση δεν έχει «κατεβάσει τα μολύβια»

«Να μην πάρουμε αψήφιστα τις Ευρωεκλογές» διεμήνυσε χθες από τη Ρόδο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια» και εφαρμόζει το πρόγραμμα για το οποίο πήρε εντολή στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου. Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές με μεγάλη διαφορά και σημείωσε με νόημα ότι τώρα «δεν είναι ώρα για παράπονα, για άστοχες διαφοροποιήσεις και κριτική σε επί μέρους θέματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ