Fortune Greece CEO Initiative Masterclass: Επιστρέφει δυναμικά στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Fortune Greece CEO Initiative Masterclass: Επιστρέφει δυναμικά στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Στο φετινό CEO Initiative Masterclass, με την συμμετοχή CEOs σημαντικών επιχειρήσεων, θα έχουμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε για θέματα που αφορούν τις σημαντικές προκλήσεις με επίκεντρο την Ευρώπη, μαζί με τους Antony Cook, Vice President and Deputy General Counsel, Microsoft και Mujtaba Rahman, Managing Director Eurosia Europe.

To Fortune Greece CEO Initiative επιστρέφει με ένα ειδικό Masterclass που διοργανώνει το Fortune Greece σε συνεργασία με την εταιρεία Tsomokos, στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum, την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 12.00.

Το Fortune Greece CEO Initiative είναι ένα ετήσιο φόρουμ για εταιρικούς ηγέτες, που έχουν δεσμευτεί στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων στο πλαίσιο της επιχειρηματικής τους στρατηγικής. Οι επιχειρηματικοί και πολιτικοί ηγέτες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια «πολυκρίση», στην οποία αλληλεπιδρούν οικονομικοί και μη οικονομικοί παράγοντες: Γεωπολιτική κρίση, κλιματική καταστροφή, τεχνολογική ανεργία, αύξηση ανισότητας εισοδήματος και πλούτου.

Το Fortune Greece CEO Initiative δεσμεύεται να πραγματευτεί αυτές τις προκλήσεις, φέρνοντας στο ίδιο τραπέζι τους CEOs των επιχειρήσεων μαζί με εκπροσώπους της κυβέρνησης, θεσμικούς φορείς, ακαδημαϊκούς, επιστήμονες, και να αναδείξει με πράξεις και δράσεις το πώς μπορούν να τύχουν διαχείρισης όλα αυτά τα προβλήματα, με στόχο οι προκλήσεις να μετατραπούν σε ευκαιρίες για ανανέωση, ανάπτυξη, ισότητα, δημοκρατία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο φετινό CEO Initiative Masterclass, με την συμμετοχή CEOs σημαντικών επιχειρήσεων, θα έχουμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε για θέματα που αφορούν τις σημαντικές προκλήσεις με επίκεντρο την Ευρώπη, με βασικό εισηγητή τον Antony Cook, Vice President and Deputy General Counsel, Microsoft.

Θα εστιάσουμε:

– Στην επίδραση των νέων τεχνολογιών και ειδικά της τεχνητής νοημοσύνης στο επιχειρηματικό και οικονομικό οικοσύστημα.

– Στα EUs fiscal politics και στην πορεία της οικονομίας.

– Στα macro – politics των Βρυξελλών και στο πώς αυτά επηρεάζουν τα μέλη της Ε.Ε.

– Στον ρόλο του ιδιωτικού τομέα και των μεγάλων επιχειρήσεων στην επόμενη μέρα της Ευρώπης.

Στο Masterclass θα συμμετέχει επίσης ο Baron of Oareford Jonathan Hill,EU Commissioner for Financial Stability, Financial Services & Capital Markets Union.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο της περσινής διοργάνωσης στους Δελφούς, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη ανταπόκριση και επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη:

Change Greece: Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του Fortune Greece!

Δέκα χρόνια Most Admired Companies in Greece: Ξεκινάει η πρώτη φάση της έρευνας για το 2024!

Brainstorm Energy Summit: Η ενεργειακή μετάβαση ως τεράστια ευκαιρία για την Ελλάδα