Στην Ινδία ο Φραγκογιάννης με 70 επιχειρήσεις – Οι στόχοι της ελληνικής αποστολής

Στην Ινδία ο Φραγκογιάννης με 70 επιχειρήσεις – Οι στόχοι της ελληνικής αποστολής
Photo: pixabay.com
Η αποστολή στην Ινδία περιλαμβάνει 3 σταθμούς.

Στην Ινδία, με πολυπληθή επιχειρηματική αποστολή, βρίσκεται ο υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, συνοδευόμενος από τη γενική γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και πρόεδρο της Enterprise Greece Μάιρα Μυρογιάννη.

Στόχος της Οικονομικής Διπλωματίας είναι το άνοιγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε μια τεράστια και ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά καθώς και η γενικότερη ενδυνάμωση των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Ινδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσκεψη έρχεται σε συνέχεια και της επιτυχημένης επίσκεψης του Ινδού πρωθυπουργού Narenda Modi στην Αθήνα, τον περασμένο Αύγουστο, συνοδεία ισχυρών Ινδών επιχειρηματιών, οι οποίοι είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για ενίσχυση των επιχειρηματικών δεσμών τους με την Ελλάδα.

Η αποστολή στην Ινδία περιλαμβάνει 3 σταθμούς, το Νέο Δελχί (20-21.2), τη Βομβάη (22.2) και το Μπάνγκαλορ (23.2), όπου έχουν προγραμματιστεί επιχειρηματικά φόρουμ και Β2Β συναντήσεις μεταξύ των περίπου 70 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην αποστολή και αντίστοιχων ινδικών επιχειρήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: