Στον κόσμο του digital marketing, το παιχνίδι… αλλάζει

Στον κόσμο του digital marketing, το παιχνίδι… αλλάζει

Game Changer in Digital Marketing στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Η 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ., διοργανώνει το πρώτο συνέδριο «Game Changer» με τίτλο «Digital Marketing», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, στην Αθήνα.

To συνέδριο, «Game Changer in Digital Marketing», θα παρουσιάσει όλες τις νέες τάσεις στο marketing, τη ψηφιακή επικοινωνία και την online διαφήμιση.

Θα προσφέρει μία ολοκληρωμένη και απολύτως σύγχρονη προσέγγιση του digital marketing, περιλαμβάνοντας όλα τα μέσα και εργαλεία, το συνδυασμό μεταξύ τους και την ένταξή τους στους γενικότερους στόχους και στη στρατηγική μιας εταιρείας.

Όπως εξηγεί ο Φραγκίσκος Μονογυιός, Deputy CEO & Commercial Director της 24MEDIA,το εν λόγω συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που επιθυμούν να γνωρίσουν τον κόσμο του digital marketing και ιδιαίτερα σε εκείνες που σχετίζονται με το αντικείμενο. Εμπλουτισμένη θεματολογία, που θα προσθέσει νέες γνώσεις και στοιχεία στον κλάδο του Μάρκετινγκ, από Artificial Intelligence μέχρι Analytics και από Προσαρμογή των global brands σε τοπικές αγορές μέχρι τις Νέες Τεχνολογίες που θα κατακτήσουν την ψηφιακή αγορά στο μέλλον.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη χρήση του video στη διαφήμιση, στο programmatic buying, στο content marketing και στο native advertising είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Στο συνέδριο έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους  οι:  Olga Amangeldyeva, Head of Business Development Department, Alibaba Mobile, Dmitriy Lushnikov, Head of Marketing at Alibaba Mobile Business Group Alibaba Group.Atanas Raykov, General Manager CEE, Viber, Yael Shafrir, General Manager MENA, Playbuzz, Philip Mitchelson, Marketing Director, Copa90, BigBalls Media, Λευτέρης Πετρούνιας, Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP), Αναπλ. Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος για τη digital επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας, Αίγλη Μπαλαμάτση, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Interweave, Παναγιώτης Βιτάκης, Senior Vice President Operations, Greek Office Head, Persado, Δημήτρης Παπουτσής, Ιδρυτής, Globe One Digital, Ηλίας Σούσης, Head of Agencies and YouTube, Google Greece, Cyprus & Malta, Ζήσης Μπέλλας, CCO, Pollfish, Τάσος Σπανίδης, CEO, Generation Y.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης, marketing specialists, στελέχη marketing, ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τον κλάδο του digital marketing.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο: http://gamechanger.gr/tickets/