Τα Χανιά με τη Θεσσαλονίκη θα συνδέει από τις 2 Ιουλίου η Ellinair

Τα Χανιά με τη Θεσσαλονίκη θα συνδέει από τις 2 Ιουλίου η Ellinair

H αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε πως τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Χανίων με τη Θεσσαλονίκη από τις 2 Ιουλίου, ανακοίνωσε απόψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων η εταιρεία Ellinair.

Όπως έκανε γνωστό, μιλώντας σε εκπροσώπους φορέων της πόλης, ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας Σταύρος Νταλιάκας «τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ η εταιρεία εξετάζει τη συνέχιση των πτήσεων και κατά την περίοδο του χειμώνα».

Ο κ. Νταλιάκας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων δρομολογίων ζήτησε τη στήριξη των τοπικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας υπενθυμίζοντας ότι ήδη η εταιρεία συνδέει τα Χανιά με τη Μόσχα με δύο εβδομαδιαία δρομολόγια.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της εταιρείας Μπορίς Μουζενίδης.

Την Ellinair καλωσόρισε στα Χανιά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης, επισημαίνοντας σε σύντομο χαιρετισμό του ότι «κοινός στόχος της ένωσης είναι η προσέλκυση και άλλων αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο της πόλης.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, η αντιδήμαρχος Χανίων Ελπίδα Τσιτσιρίδη, η αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Πέπη Μπιρλιράκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης και ο διευθυντής της Fraport στο αεροδρόμιο Χανίων Τάσος Τηνιακός.