Τα καλά και τα κακά νέα για το νέο iPhone

Αποκαλύφθηκαν οι μεγαλύτερες αλλαγές της Apple στο νέο της μοντέλο.

Λίγος καιρός απέμεινε μέχρι την παρουσίαση της νέας επετειακής έκδοσης του iPhone, ενώ μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες φήμες για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της νέας συσκευής της Apple.

Τα καλά νέα είναι ότι το νέο iPhone δεν θα έχει καμία σχέση με κάποιο προηγούμενο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, το νέο κινητό του τεχνολογικού κολοσσού θα διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών στην βασική του έκδοση που θα καλύπτει και το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής μεριάς της συσκευής. Στην «πλάτη» του κινητού θα υπάρχουν δύο κάμερες, κάθετα τοποθετημένες για να θα βοηθά και στις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Forbes.

iphone89

Τα άσχημα νέα προέρχονται από την JP Morgan, η οποία υποστηρίζει ότι το νέο iPhone θα είναι πολύ πιο ακριβό από τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η διαθεσιμότητα του, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του θα είναι περιορισμένη.

iphone88

Από την πλευρά του, ο αναλυτής Ροντ Χαλ, εκτιμά ότι η τιμή του iPhone 8 θα ξεκινά από τα 1.100 δολάρια, ενώ άλλες μελέτες αναφέρουν ότι η τιμή του κινητού μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 1.400 δολάρια.