Τα νέα παπούτσια της Nike θα δένονται μόνα τους!

Τα νέα παπούτσια της Nike θα δένονται μόνα τους!
Photo:

Και θα κυκλοφορήσουν σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Η Nike σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα, πιο εύχρηστη, σειρά παπουτσιών για τους πελάτες της. Μάλιστα, αποφάσισε να δημιουργήσει τα πρώτα παπούτσια που θα δένονται μόνα τους.

Το φουτουριστικό αυτό χαρακτηριστικό είναι μία από τις πολλές καινοτομίες σχεδιασμού των προϊόντων που παρουσίασε η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων σε συνέντευξη τύπου στο Μανχάτταν, την Τετάρτη.

Το παπούτσι ονομάζεται HyperAdapt 1.0 και έχει τη δυνατότητα, μόλις το φορέσει κανείς, να σφίξει αυτόματα τα κορδώνια του, ενώ με δυο κουμπιά μπορεί εύκολα να καθοριστεί κατά πόσο σφιχτό μπορεί να γίνει επάνω στο πόδι. Όλες αυτές οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Οι σχεδιαστές της Nike αναφέρουν ότι τα μελλοντικά παπούτσια θα προσαρμόζονται απόλυτα στα πόδια των αθλητών. Μάλιστα, η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων υποστηρίζει ότι εάν τα παπούτσια χαλαρώνουν κατα τη διάρκεια της χρήσης τους, αυτόματα θα ενεργοποιούν έναν αισθητήρα, ο οποίος θα ενισχύει τη γραμμή του παπουτσιού επάνω στο πόδι.

Η τιμή των HyperAdapt 1.0 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο είναι γνωστό ότι τα πρώτα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα στα μέλη της ψηφιακής κοινότητας της Nike και θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα.