Τα νέα ρολόγια της VENUS συνδυάζουν παράδοση και κομψότητα

Τα νέα ρολόγια της VENUS συνδυάζουν παράδοση και κομψότητα

Ιδιαίτερα ρολόγια για τους άντρες και τις γυναίκες που θα σας κάνουν να θέλετε να κοιτάτε συνεχώς την ώρα. 

Μετά την επιτυχία του επετειακού CLASSICO για τη συμπλήρωση των 111 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας,η ωρολογοποιία VENUS,παρουσιάζει φέτος το νέο Αutomatic 41mm CLASSICO,που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ο μοναδικός συνδυασμός παράδοσης και κομψότητας.

Μέσα σε μια πολύ λεπτή κάσα διάστασης 41mm,κατασκευασμένη από ατσάλι, ή ατσάλι επικαλυμμένο με pink gold pvd, κρύβεται ο Ελβετικός αυτόματος VS-CSD-01 μηχανισμός,ο οποίος προσφέρει εγγυημένη ποιότητα και τελειότητα.

Διαβάστε ακόμα: Τα κοσμήματα που «αντιστέκονται»

Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε αντιαλλεργικά δερμάτινα λουράκια με αναδιπλούμενη μπούκλα συμπληρώνει το αισθητικό αποτέλεσμα και καλύπτει κάθε προτίμηση.

Tα ανδρικά ρολόγια της συλλογής GENESIS της ωρολογοποιίας έχουν χαράξει τη δική τους ιστορία στην ανδρική μόδα συνδυάζοντας την κομψότητα αλλά και τον αρσενικό δυναμισμό.

Στo νέο QTZ GENESIS το μαύρο χρώμα κυριαρχεί και πάλι, με ένα πολύ αρρενωπό τρόπο, όχι μόνο στο καντράν, αλλά επιπλέον στην διαμέτρου 44mm κάσα με το pvd φινίρισμα, καθώς επίσης και στο P.U αντιαλλεργικό rubber και την αναδιπλούμενη μπούκλα.

Ο μηχανισμός του ρολογιού είναι ο quartz υψηλής ακρίβειας,ενώ η βιδωτή κορώνα που διαθέτει,του επιτρέπει να είναι αδιάβροχο στα 100m (330 feet)

.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα «παιδική χαρά» της Ferrari στη Βαρκελώνη