Τα online εργαλεία που χρειάζεστε για να μεγαλώσετε την εταιρεία σας

Τα online εργαλεία που χρειάζεστε για να μεγαλώσετε την εταιρεία σας

Γλιτώστε χρόνο και ενέργεια και δείτε την επιχείρηση σας να περνά στο επόμενο στάδιο.

Όταν έχεις μια επιχείρηση είναι σαν να τρέχεις έναν αγώνα δρόμου. Τρέχεις διαρκώς να προλάβεις τις υποχρεώσεις που έχεις. Πολλές από αυτές τις υποχρεώσεις και τις δουλειές μάλιστα, καλείσαι να τα κάνεις ταυτόχρονα για να τρέξει «ομαλά» η δουλειά. Τι γίνεται, όμως, όταν θέλει κάποιος να επεκταθεί; Τότε το χάος πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Ευτυχώς για όλους, υπάρχουν εξαιρετικά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εξοικονομούν ενέργεια και φυσικά χρόνο. Εργαλεία που μπορούν να κάνουν την επέκταση της εταιρείας πιο εύκολα διαχειρίσιμη και αποτελεσματικό από ό, τι ήταν στο παρελθόν.

Ας δούμε επτά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χωρίς να «χάσετε την μπάλα»:

Toptal

Το Toptal είναι ένα δίκτυο της ελίτ των freelance προγραμματιστών και σχεδιαστών από όλο τον κόσμο. Αν έχετε μια ιστοσελίδα ή μια εφαρμογή που θέλετε να φτιάξετε, κάποιο τεχνικό πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ή ένα σχέδιο που χρήζει βελτίωσης το Toptal θα σας βοηθήσει βρείτε τον καλύτερο επαγγελματία που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα εσείς.

HootSuite

Μια ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης και η σταθερή σχέση με το κοινό και τους πελάτες είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία καλής φήμης και ενός ισχυρού brand. Το HootSuite σας βοηθά να διαχειριστείτε διάφορους λογαριασμούς, όπως Facebook, Twitter , Google+ και LinkedIn μέσα από μια πλατφόρμα. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε ποτέ ένα μήνυμα από έναν υποψήφιο πελάτη, και σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις απήχηση των posts σας για να προσεγγίσετε περισσότερο κόσμο.

Due

Το Due είναι μια ελεύθερη πλατφόρμα υπηρεσιών πληρωμών που έχει ως στόχο να κάνει τη διαχείριση της μισθοδοσίας σας πιο εύκολη. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2015 για να παρέχει μια εύκολη χρήση online πλατφόρμας τιμολόγησης για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών. Ήδη, η πλατφόρμα έχει βοηθήσει χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα ψηφιακά τους πορτοφόλια, την μεταφορά εκατομμυρίων δολαρίων κάθε μήνα σε πιστωτικές κάρτες, e-cash, και ηλεκτρονικές επιταγές. Τέλος, η πλατφόρμα εισάγει όλες τις πληροφορίες ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους λογαριασμούς.

Google Analytics

Το Google Analytics ίσως είναι ένα απ’ τα πιο σημαντικά εργαλεία για τις εταιρείες αφού παρέχει τις πρακτικές πληροφορίες που χρειάζεστε για να αναπτύξει κάποιος την επιχείρησή του πιο αποτελεσματικά. Δίνοντας πληροφορίες για τους επισκέπτες τις ιστοσελίδας, τι ψάχνουν και για τι ενδιαφέρονται. Ουσιαστικά, το Google Analytics βοηθά στη δημιουργία μιας καλύτερης εμπειρίας για τον πελάτη και καθιστά πιο εύκολη τη προσέγγιση του κοινού που σας ενδιαφέρει.

Moz

Το Moz είναι ο βασικό παίχτης στην συμβουλευτική SEO απ το 2004. Εκεί μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες αλλά και εργαλεία για εμβαθύνετε σε θέματα SEO.

Google Webmaster Tools

Με το Google Webmaster Tools, μπορείτε να βλέπετε πόσο ψηλά βρίσκεται η ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης. Μια υψηλή κατάταξη στην αναζήτηση της Google είναι κρίσιμης σημασίας για να μπορούν οι άνθρωποι να βρουν την επιχείρησή σας online, και αυτό το εργαλείο σας δίνει μια καλύτερη κατανόηση του ποιες λέξεις-κλειδιά φέρνουν περισσότερο κόσμο στη σελίδα σας και πώς να φέρετε καινούργιους πελάτες.

Reddit

Πολλοί θεωρούν το Reddit ως την «μπροστινή σελίδα» του διαδικτύου. Το μεγαλύτερο forum του κόσμου ουσιαστικά, όπου οι χρήστες δημιουργούν λογαριασμό δωρεάν και μπορούν να ανεβάζουν ό,τι θέλουν -κείμενα, links, φωτογραφίες- για οποιοδήποτε θέμα θέλουν σχεδόν χωρίς λογοκρισία. Απ’ την άλλη η πλατφόρμα μπορεί να κάνει την εταιρεία σας να μοιάζει πιο προσιτή αφού μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες.