Τέχνη…φυσικά

Τέχνη…φυσικά

Όταν η τέχνη και η καλλιτεχνική δημιουργία συμπορεύεται αναπόφευκτα με τη γνώση και την πνευματική παραγωγή, προκύπτει η ΚΑΛΧΗ. 

H τέχνη και η καλλιτεχνική δημιουργία συμπορεύονται αναπόφευκτα με τη γνώση και την πνευματική παραγωγή.

Αυτή η συμπόρευση αποτυπώνεται στη δημιουργική προσπάθεια δύο ανθρώπων από την επαρχία, της Νίτσας Μάγγου και του Σπύρου Μπεκιάρη, οι οποίοι φιλόλογοι όντες, εδώ και δέκα χρόνια εκφράζουν με πάθος και μεράκι τις αισθητικές τους ανησυχίες και αναζητήσεις μέσα από έργα χρηστικά, αλλά και έργα με εικαστικές αναφορές.

Χρησιμοποιούν υλικά που πλούσια τους παρέχει ο πολυχώρος της φύσης, όπως ξύλα και πέτρες του βουνού και της θάλασσας, μέταλλα, σκουριές, σχοινιά, υλικά από καρνάγια, αντικείμενα παλιά που άντεξαν στον χρόνο…

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία μιας ενδιαφέρουσας συλλογής, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται, από φωτιστικά, καθρέφτες, κηροπήγια, τραπέζια, γλυπτές συνθέσεις με πέτρα και ξύλο, επιδαπέδιες και επιτραπέζιες, πίνακες και επιτοίχιες συνθέσεις.

Το όνομα της συλλογής είναι ΚΑΛΧΗ, τέχνη…φυσικά και ο καθένας έχει τη δυνατότητα να τη γνωρίσει μέσα από την ομώνυμη ιστοσελίδα www.kalhi.gr.

Δείτε κάποια ενδεικτικά έργα: 

1/11
Eπιτοίχια σύνθεση
Επιτοίχια Σύνθεση
Επιτραπέζια Σύνθεση
Επιτραπέζια Σύνθεση
Καθρέφτης.
Καθρέφτης
Κηροπήγιο
Κηροπήγιο