Τελικά ο… Thomas Cook παντρεύεται στη Ρόδο

Τελικά ο… Thomas Cook παντρεύεται στη Ρόδο
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η ιστορία του Thomas Cook και της συντρόφου του Amelia Binch, ενός από τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους στην Ελλάδα, έκανε τον γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ

Κανονικά στο νησί της Ρόδου θα τελεστεί τελικά ο γάμος του 29χρονου… Thomas Cook από το Νότιγχαμ, που βρέθηκε στον αέρα λόγω της πτώχευσης του τουριστικού οργανισμού Thomas Cook.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για την σήμερα Παρασκευή και το ζευγάρι είχε κλείσει γαμήλιο πακέτο με την Thomas Cook, ενώ ταξιδιωτικά πακέτα με την εταιρεία είχαν κλείσει επίσης πάνω από 30 καλεσμένοι στο γάμο, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος.

Οι μελλόνυμφοι, οι οποίοι βρίσκονται στο νησί από τις 18 Σεπτεμβρίου, μπορούσαν να βρουν πτήση να φύγουν από τη Ρόδο, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, πέρα από το ότι δεν θα είχαν παντρευτεί, θα έχαναν και τα γαμήλιο πακέτο το οποίο τους είχε κοστίσει σχεδόν 10.000 λίρες.

Από την άλλη, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος είχαν «κολλήσει» στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την πτώχευση της Thomas Cook.

Τελικώς, χάρη σε πρωτοβουλία που πήραν το ξενοδοχείο Lindos Princess (όπου διαμένει το ζευγάρι) και ο αρχηγός του γραφείου του ταξιδιωτικού οργανισμού στο νησί, ο γάμος θα τελεστεί όπως είχε προγραμματιστεί.