Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις gi και si-Cluster Ambassador

Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις gi και si-Cluster Ambassador

Οι επιλεγέντες θα εκπροσωπήσουν ως «πρέσβεις» το gi-Cluster και το si-Cluster στα cluster Cap Digital στο Παρίσι και Aerospace Valley στην Τουλούζη.

Δύο ημέρες απομένουν έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων ενδιαφέροντος για τις θέσεις “gi-Cluster Ambassador” και “si-Cluster Ambassador”.

Η απασχόληση ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2015 και έχει διάρκεια 4 έως 6 μήνες. Οι επιλεγέντες θα εκπροσωπήσουν ως «πρέσβεις» το gi-Cluster και το si-Cluster στα cluster Cap Digital στο Παρίσι και Aerospace Valley στην Τουλούζη αντίστοιχα με κύριο σκοπό να συμβάλουν στην ανάπτυξη των εμπορικών και ερευνητικών σχέσεων των clusters και των μελών τους ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε δύο από τα πιο σημαντικά cluster της Γαλλίας, που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής δημιουργικής και διαστημικής βιομηχανίας.

Οι θέσεις έχουν προκηρυχθεί με τον συντονισμό του Corallia και των γαλλικών clusters και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη και της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής, τα απαραίτητα προσόντα και τις προϋποθέσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε στον σύνδεσμο εδώ