«Τέλος» οι σειρές της Marvel στο Netflix- Σταματούν τα «The Punisher» και «Jessica Jones»

«Τέλος» οι σειρές της Marvel στο Netflix- Σταματούν τα «The Punisher» και «Jessica Jones»

Οι σειρές αυτές, όπως και οι «Daredevil», «Luke Cage» και «Iron Fist», ήταν οι παράπλευρες απώλειες της επερχόμενης πλατφόρμας Disney+.

Το Netflix ακύρωσε τις υπόλοιπες σειρές της Marvel τη Δευτέρα, το «The Punisher» και το «Jessica Jones», σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Deadline. Το Netflix κυκλοφόρησε τον δεύτερο κύκλο του «The Punisher» τον προηγούμενο μήνα, και θα κυκλοφορήσει τον τρίτο, και τελευταίο, κύκλο του «Jessica Jones». Η ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

«Είμαστε ευγνώμονες στη Marvel για πέντε χρόνια εποικοδομητικής συνεργασίας και ευχαριστούμε τους ενθουσιώδεις φανς που ακολούθησαν τις σειρές αυτές από τις αρχές τους», ανέφερε σε δήλωσή της η Netflix στο Deadline.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περσινή χρονιά το Netflix ακύρωσε τρεις ακόμα σειρές της Marvel, τα: «Luke Cage», «Iron Fist», και «Daredevil»- προϊδεάζοντας το κοινό ότι το τέλος του «The Punisher» και του «Jessica Jones» ήταν κοντά. Τα νέα αυτά οφείλονται στην εξαγορά της Marvel από την Disney, η οποία προετοιμάζεται να λανσάρει την δική της υπηρεσία streaming, με την ονομασία Disney+, προκειμένου να ανταγωνιστεί με το Netflix αργότερα μέσα στη χρονιά.

Αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι οι σειρές Marvel του Netflix αντιμετώπιζαν ήδη κάποια θέματα.

Πληροφορίες του Business Insider έδειξαν ότι το ενδιαφέρον για τις εν λόγω σειρές είχε μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τις πρώτες σεζόν. Ανάλυση στα social media από την εταιρεία Crimson Hexagon τον Οκτώβρη έδειξε ότι μετά την ακύρωση των «Luke Cage» και «Iron Fist», το ενδιαφέρον για τις δυο σειρές, όπως και για τις «Daredevil» και «Jessica Jones», έχουν πέσει δραματικά με το πέρασμα του χρόνου.

Δεδομένα από την εταιρεία αναλύσεων Jumpshot έδειξε ότι η τηλεθέαση για τον δεύτερο κύκλο του «The Punisher» έπεσε κατά 40% στο πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του τον προηγούμενο μήνα, σε σχέση με την πρώτη σεζόν που είχε κυκλοφορήσει το 2017.