«Τέλος» οι πρίζες στα Starbucks

«Τέλος» οι πρίζες στα Starbucks

Οι πελάτες θα μπορούν να φορτίζουν πλέον ασύρματα τις συσκευές τους.

Τα Starbucks είναι ο τόπος συνάντησης των επαγγελματιών όλου του κόσμου. Είναι το μέρος που οι υπολογιστές και τα κινητά «παίρνουν φωτιά».

Ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό; Ενδεχομένως η έλλειψη πριζών. Αυτό σκεφτήκαμε όταν διαβάσαμε πως η αλυσίδα καφέ θα προσφέρει στους πελάτες της δωρεάν ασύρματη φόρτιση των συσκευών τους σε 10 καταστήματα του Λονδίνου.

Οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται το λεγόμενο «Δαχτυλίδι» από τα ταμεία, να το τοποθετούν στην υποδοχή του φορτιστή στο κινητό τους και να τα φορτίσουν στα τραπέζια που φέρουν «ειδική σήμανση».

Έρευνα της εταιρείας έδειξε πως το 92% των κατοίκων της Αγγλίας αντιμετωπίζει υψηλά επίπεδα άγχους όταν βλέπει πως το iPhone τους ενδέχεται να κλείσει από μπαταρία. Η κίνηση αυτή, είναι μέρος την επένδυσης της εταιρείας στη τεχνολογία, μετά την εγκατάσταση δωρεάν WiFi σε όλη την Αγγλία το 2011.

Σήμερα την υπηρεσία διαθέτουν τα καταστήματα στο Moorgate, στη Fleet Street, και Euston Tower, ενώ σύντομα θα εγκατασταθεί και σε άλλα 7 καταστήματα στο κεντρικό Λονδίνο.

«Προσπαθούμε διαρκώς να προβλέψουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να καινοτομούμε στην τεχνολογία για να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως είμαστε οι πρώτοι που θα ξεκινήσουμε την ασύρματη φόρτιση σε δέκα καταστήματα του Λονδίνου και ελπίζουμε σύντομα οι πελάτες μας να μπορούν να φορτίζουν ασύρματα το κινητό τους σε όλα τα καταστήματα» δήλωσε ο Ίαν Κράνα, υπεύθυνος Μάρκετινγκ της εταιρείας.