Θεοχαρόπουλος: «Η συνεργασία είναι η λύση των προβλημάτων της χώρας»

Θεοχαρόπουλος: «Η συνεργασία είναι η λύση των  προβλημάτων της χώρας»
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά παρακολουθεί τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο που μιλάει σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν, την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Δημοκρατική Συμπαράταξη θα λέγεται ο εκλογικός συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με εμφανή τα ονόματα των δύο κομμάτων, όπως ανακοίνωσαν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κατά την κοινή τους συνέντευξη Τύπου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Τι δήλωσε ο πρόδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Ο ελληνικός λαός σήμερα ψηφίζει και αποφασίζει για την πορεία της χώρας. Τα προβλήματα είναι πολλά και η επίλυση τους απαιτεί αποφασιστικότητα, γνώση, εμπειρία, και όραμα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος που ψήφισε νωρίς το πρωί στη Ν. Σμύρνη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος πρόσθεσε ότι ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης είναι απαραίτητο για να υπερβεί η χώρα την κρίση, να μειωθεί η ανεργία και να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια.

«Επιδιώκουμε να υπάρξει πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Να δημιουργηθεί ένα ισχυρό προοδευτικό ρεύμα ρεαλισμού και λογικής με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Διεκδικούμε να αποτελέσουμε τον προοδευτικό τρίτο πόλο που θα δώσει την λύση. Εμείς, στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η συνεργασία είναι ο δρόμος για την επίλυση των πολυσύνθετων προβλημάτων της χώρας. Σήμερα είναι ο ελληνικός λαός που επιβάλει με την ψήφο του τις συνεργασίες» υπογράμμισε.