Θεοδωράκης: Δεν θα είμαστε δεκανοίκι κανενός

Θεοδωράκης: Δεν θα είμαστε δεκανοίκι κανενός
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Σ ΠΟΤΑΜΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Τη Δευτέρα πρέπει να έχουμε μια πολιτική συμφωνία», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Θέλουμε ένα 10% και λέμε στον κόσμο ότι δεν πρέπει να γυρίσει στο παρελθόν. Αν το Ποτάμι δεν έχει ένα μεγάλο ποσοστό τα πράγματα που θα εξασφαλίσουμε για τη χώρα θα είναι πολύ λιγότερα», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, την Πέμπτη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνέχισε αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών λέγοντας: «Σε καμιά περίπτωση δεν θα είμαστε δεκανίκι κανενός γιατί η φιλοδοξία μας δεν είναι μια υπουργική καρέκλα, αλλά να αλλάξουμε τη χώρα», ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος συνειδητοποιεί πλέον ότι εκτός από τον πρώτο, έχει πολύ μεγάλη σημασία και το ποιος θα είναι τρίτος». Στο ερώτημα για το ποιες είναι οι μετεκλογικές βλέψεις του κινήματος ανέφερε: «Αν είμαστε ο μεγάλος τρίτος πόλος θα μπορέσουμε να επηρεάσουμε το πολιτικό σύστημα προς μια ωφέλιμη κατεύθυνση για τον λαό».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε: «Τη Δευτέρα πρέπει να έχουμε μια πολιτική συμφωνία και πρέπει να καταλάβουν όλα τα κόμματα ότι η λύση είναι η σταθερότητα» και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει το Ποτάμι την Κυριακή καθώς «ένα δυνατό Ποτάμι θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά».