Θεοδωράκης: Συγγενείς του Τσίπρα πήραν δημόσια έργα πριν τις εκλογές

Θεοδωράκης: Συγγενείς του Τσίπρα πήραν δημόσια έργα πριν τις εκλογές
File written by Adobe Photoshop? 5.0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον επικεφαλής του Ποταμιού για τη διαφθορά με αφορμή την υπόθεση Φλαμπουράρη.

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε από τη Λάρισα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Όπως ανέφερε , όχι μόνο ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αλλά και άλλα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα, πήραν δημόσια έργα πριν τις εκλογές.

«Ο Φλαμπουράρης ο πνευματικός ηγέτης του κ. Τσίπρα πήρε λεφτά ως υπουργός λίγες μέρες πριν διαλυθεί η Βουλή. Είναι μέτοχος, ιδιοκτήτης μίας κατασκευαστικής εταιρείας και επειδή, ξέρετε, είμαστε πολύ μικρός τόπος και γνωριζόμαστε, δεν είναι μόνον ο κ. Φλαμπουράρης, είναι και άλλα συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα. Είναι άλλοι άνθρωποι από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα που πήρανε δημόσια έργα λίγες μέρες πριν τις εκλογές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Και ο κ. Τσίπρας, το είπα, και νόμισα ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια -αλλά αν θέλει να δώσει συνέχεια μπορώ να το πω- έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι εργολάβων. Ο πατέρας του ήταν εργολάβος δημοσίων έργων. Ο θείος ήταν εργολάβος δημοσίων έργων ξεκινώντας την καριέρα του από την χούντα» πρόσθεσε δε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Κάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει μία συγκεκριμένη απάντηση στον ελληνικό λαό στο ερώτημα «ποια είναι η σχέση του κόμματος του με τα κυρίαρχα συμφέροντα στην Αθήνα, με αυτούς που ο ίδιος ονομάζει “ολιγάρχες”».

«Εάν όντως είπε ο κ. Τσίπρας στο ντιμπέιτ ότι το Ποτάμι ή εγώ έχω σχέση με την διαπλοκή έχει πάρα πολύ θράσος να το λέει αυτό, ο πρωθυπουργός μίας κυβέρνησης που είναι βουτηγμένη μέσα στην διαφθορά και την διαπλοκή» επισήμανε.

Διαβάστε ακόμη: 

Φλαμπουράρης: Όποια προσπάθεια σπίλωσής μου, θα πέσει στο κενό