Θεοδωράκης: Tο Ποτάμι είναι η χρήσιμη δύναμη για την επόμενη μέρα

Θεοδωράκης: Tο Ποτάμι είναι η χρήσιμη δύναμη για την επόμενη μέρα
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Σ ΠΟΤΑΜΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Πρέπει να συνεργαστούμε με τους εταίρους μας για να απαλύνουμε τις αδικίες των μνημονίων».

Στην Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης όπου και συνομίλησε με πολίτες και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις εκλογές.  «Είμαστε αισιόδοξοι. Πρέπει να αποδειχθεί όμως ότι και ο κόσμος ακούει τη φωνή μας. Μπορεί εγώ να πέρασα σήμερα πολύ όμορφα εδώ στη Χαλκίδα, συναντώντας εκατοντάδες φίλους αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε όλη την Ελλάδα. Δεν προλαβαίνω να πάω παντού, ελπίζω οι Έλληνες πολίτες όμως να συνειδητοποιήσουν ότι το Ποτάμι είναι η χρήσιμη δύναμη για την επόμενη μέρα».

Ο κ. Θεοδωράκης συμπλήρωσε ότι το Ποτάμι, αυτό που προσπαθεί να πει στους Έλληνες πολίτες είναι ότι ήρθε η στιγμή να πουν ότι το Ποτάμι, μια καινούρια δύναμη με νέους και δημιουργικούς ανθρώπους μπορεί να λύσει πολλά από τα προβλήματα της χώρας. Είδατε ότι η καμπάνια μας αναφέρεται στα πρόσωπα. Εμείς έχουμε και τα πρόσωπα και έχουμε τις λύσεις, ανέφερε προσθέτοντας: «Έχουμε πληρώσει πάρα πολύ ακριβά τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς τα παλιά κόμματα αντί να κοιτούν τους πολίτες, την αληθινή κοινωνία, κοιτούσαν κυρίως τα κομματικά τους στελέχη. Τα κόμματα λοιπόν πήγαν καλά, η χώρα πήγε άσχημα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως έτσι όπως τα κατάφερε καθυστέρησε πάρα πολύ και αναγκάστηκε να υπογράψει ένα μνημόνιο που έχει αρκετά προβλήματα. «Δεν έχουμε άλλη λύση όμως. Έχουμε ανάγκη τους συμμάχους και τα χρήματά τους. Πρέπει να συνεργαστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για να απαλύνουμε τις αδικίες και τους χαμένους των μνημονίων. Αυτή είναι η πρόταση του Ποταμιού. Οι άνεργοι, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτοί που έχουν χάσει τα περισσότερα στην Ελλάδα, πρέπει να βοηθηθούν».