Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το «λύγισμα» του iPhone

Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από το «λύγισμα» του iPhone

Ποια είναι τελικά η αλήθεια; Οι οπαδοί της εταιρείας δίνουν απάντηση.

Τελικά λυγίζει το νέο iPhone 6; Σύμφωνα με την Apple αυτό μπορεί να συμβεί πολύ «σπάνια». Μετά τις αναφορές σε πολλά ΜΜΕ, στο Youtube και σε social media η εταιρεία αναγκάστηκε να απαντήσει, κάτι που κάνει σπάνια σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η αμερικανική εταιρεία ανέφερε ότι η ίδια δέχτηκε τέτοιες αναφορές από εννέα μόλις πελάτες της που είχαν αγοράσει το iPhone Plus – το μεγαλύτερο από τα δύο νέα μοντέλα iPhone.

Eπεσήμανε ακόμη ότι το εξωτερικό περίβλημα του νέου smartphone της έχει κατασκευαστεί από ανοδιωμένο αλουμίνιο, που έχει υποστεί βαφή για πρόσθετη ενίσχυση. Επίσης, ανέφερε ότι η συσκευή διαθέτει μέρη από ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο, καθώς και «το πιο δυνατό γυαλί στην βιομηχανία smartphones», που προσθέτουν έξτρα αντοχή στις περιοχές εκείνες που είναι πιθανό να καταπονηθούν περισσότερο.

Μάλιστα έδωσε πρόσβαση στο CNBC να κινηματογραφήσει τον τρόπο που τεστάρει τα κινητά της πριν βγουν στην αγορά.

Αρκετοί οπαδοί της Apple κάνουν λόγο για μια «ενορχηστρωμένη» επίθεση των «mainstream media», όπως τα αποκαλούν. Και αυτό αφού ανάλυσαν το βίντεο που κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο γνωστό και ως «BendGate story».

Σύμφωνα με το pocket –lint, υπάρχει κάτι παράξενο στην ώρα που φαίνεται στο βίντεο ότι «λυγίζει» το iPhone 6.

O χρήστης του Reddit με το username «akrosdabay» παρατηρεί:

«Όταν αυτός λυγίζει το τηλέφωνο με τα χέρια του η ώρα στο iPhone δείχνει 2:26 p.m. Έπειτα μιλώντας για αυτό αργότερα ισχυρίζεται ότι αυτό λύγισε σαν συνέπεια των πράξεων του νωρίτερα στο βίντεο, αλλά η ώρα στο κινητό δείχνει 1:58 p.m. Έπειτα όταν κάνει τη «σούμα» η ώρα στο iPhone είναι 1:58 – 2:00 και είναι λυγισμένο. Έπειτα δείχνει 2:00 p.m και το κινητό είναι ίσιο με κάποια πιθανή ζημιά δίπλα από το κουμπί της έντασης».

apple1

Ο Καναδός χρήστης του Youtube Unbox Therapy δημιούργησε το βίντεο και οι φίλοι της Apple ξεκίνησαν να τον κατηγορούν ότι το έκανε για τα κλικ.

To blog «iPhone In Canada» πάει ένα βήμα παραπέρα και αναφέρει ότι πρόκειται για συνομωσία από μερίδα των media.

«Το Bendgate έγινε το 2012 στη πραγματικότητα αλλά τότε αγνοήθηκε από τα media» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αντίστοιχα δημοσιεύματα υπήρχαν και το 2012 αλλά δεν πήραν τότε αντίστοιχη δημοσιότητα…

Διαβάστε ακόμη: 

Απαντήσεις στο «bendgate» από την Apple

Οι εταιρείες που κάνουν πλάκα με τα λυγισμένα iPhone

iPhone 6: Κοστίζει στην Apple 200 δολάρια, ενώ πωλείται 649 δολάρια