Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου η τελετή απονομής των βραβείων Μάρκετινγκ

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου η τελετή απονομής των βραβείων Μάρκετινγκ
Brand Branding Marketing Strategy Identity Concept

Σε έξι νέες θεματικές ενότητες θα απονεμηθούν 26 διαφορετικά βραβεία τους μάρκετερ και τις ομάδες τους που θα ξεχώρισαν. 

Με την Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου (18.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, κορυφώνεται η δέκατη διοργάνωση των Marketing Excellence Awards. Του μεγαλύτερου και πιο καταξιωμένου θεσμού στο χώρο αυτό, που ξεκίνησε το 2007 και παρουσιάζεται φέτος ακόμα πιο πληθωρικός και ανανεωμένος.

Σε έξι νέες θεματικές ενότητες, 26 διαφορετικά βραβεία θα απονεμηθούν στις υποψηφιότητες, στους μάρκετερ και τις ομάδες τους, που θα ξεχωρίσουν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στον τομέα του μάρκετινγκ.

Οι υποψηφιότητες που θα διαγωνισθούν για τα Marketing Excellence Awards 2017 αφορούν σε ενέργειες/δράσεις μάρκετινγκ που ολοκληρώθηκαν και υλοποιήθηκαν από την 1/1/2016 και έως την 31/7/2017.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ της ΕΕΔΕ ήταν – και παραμένει – η ανάδειξη και η επιβράβευση των Εταιριών ή των Οργανισμών που έχουν επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις μάρκετινγκ.

Η μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή των εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου, τα κατέστησαν άμεσα ως θεσμό, που εδώ και δέκα χρόνια βρίσκεται δίπλα στους μάρκετερ αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την επιστημονική συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), τη συνεργασία της Direction Business Network και υποστηρίζεται από τον Τομέα Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) της ΕΕΔΕ, την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας (ΕΔΕΕ) και το Σύλλογο Εταιριών Δημοσκόπησης & Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ).