Τι μας θυμίζει το δεύτερο επικό σποτ Τζιτζικώστα

Τι μας θυμίζει το δεύτερο επικό σποτ Τζιτζικώστα

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα σποτ του υποψήφιου για την ηγεσία της ΝΔ.

Πολλά σχόλια στο διαδίκτυο αλλά και εντός ΝΔ έχει προκαλέσει το νέο σποτ του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον καραφλό κύριο με το μουστάκι, που θυμίζει το Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Αυτή τη φορά ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επισκέπτεται το σπίτι μίας οικογένειας, η οποία παρακολουθεί στην τηλεόραση τον κύριο με το μουστάκι να τους νουθετεί ζητώντας να κάνουν περισσότερα, ενώ ο πατέρας διαβάζει την εφημερίδα «Βαρέθηκα News».

Πρόκειται για την οικογένεια του 30άρη, που στο πρώτο σποτ κουβαλούσε το σωσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πλάτη, μέχρι που τον ξεφορτώθηκε και άρχισε να κάνει jogging με τον κ.Τζιτζικώστα, τον οποίο μετά φέρνει στο σπίτι του και τον παρουσιάζει στους γονείς του λέγοντας:

«Θέλω να σας γνωρίσω ένα φίλο μου».

Δείτε το σποτ

Αφου ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ συστήνεται στους γονείς του νέου του φίλου, ζητά τη στήριξη τους για να ξαναζωντανέψει η ΝΔ και να αλλάξει η χώρα. «Και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να τα αλλάξουμε όλα, μαζί. Αν δεν αλλάξουμε, θα ξαναχάσουμε», τους λέει και η κατακλείδα αυτή είναι και το σλόγκαν του νέου σποτ.

Η μητέρα κλείνει την τηλεόραση, όπου ακόμη μιλά ο καραφλός κύριος με το μουστάκι και λέει στον άντρα της: «Γιάννη, τελικά πρέπει να αλλάξουμε, για το καλό των παιδιών μας». Εκείνος φυσικά συμφωνεί.

Το συγκεκριμένο σποτ θυμίζει πολύ εκείνο του Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές Ιανουαρίου:

Το δεύτερο σποτ με τον τρόπο αυτό επιχειρεί να απευθυνθεί και στους μεγαλύτερης ηλικίας ψηφοφόρους της ΝΔ , αφού το πρώτο είχε εστιάσει στους νεότερους.

Δείτε το πρώτο σποτ:

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μεϊμαράκης είχε απαντήσει εμμέσως στο πρώτο σποτ του κ.Τζιτζικώστα σημειώνοντας ότι παρακολουθεί σιωπηλός τα όσα του καταλογίζουν και επικαλούμενος τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που «μας έμαθε τότε στην ΟΝΝΕΔ να σεβόμαστε τους μεγαλύτερους, να σεβόμαστε την ιστορία του κόμματος, να σεβόμαστε τους ανθρώπους που έχουν δώσει μάχη για να μπορούν να μας σέβονται και οι άλλοι».