Τηλεοπτική εμφάνιση – έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ

Τηλεοπτική εμφάνιση – έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ
epa07826539 Meghan Markle, the Dutchess of Sussex, during ceremonies before Serena Williams of the US and Bianca Andreescu of Canada play in the women's final match on the thirteenth day of the US Open Tennis Championships the USTA National Tennis Center in Flushing Meadows, New York, USA, 07 September 2019. The US Open runs from 26 August through 08 September. EPA/JOHN G. MABANGLO Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Την επανεμφάνισή της έκανε η Μέγκαν Μαρκλ το βράδυ της Κυριακής σε ένα βίντεο για το CNN.

Καθισμένη σε ένα παγκάκι με μαξιλάρια στον κήπο του σπιτιού της στην Καλιφόρνια, η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για τους αφανείς ήρωες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Είναι η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψή της ότι επέβαλε το καλοκαίρι.

Μίλησε για τους εργάτες και τους εθελοντές που δουλεύουν για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη κατά την πανδημία.

Ο Χάρι ωστόσο, δεν ήταν μαζί της, ενώ η ίδια εμφανίστηκε ανανεωμένη και ευδιάθετη, μιλώντας για τα κοινωνικά θέματα που την απασχολούν.

 

Παρά το γεγονός ότι το ζεύγος διατηρεί χαμηλό προφίλ, συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικό έργο σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις στην περιοχή του Λος Άντζελες. Τον Απρίλιο, έδωσαν γεύματα σε κατοίκους του Λος Άντζελες μέσω του «Project Angel Food», το οποίο βοηθά στη διατροφή ασθενών με χρόνιες ασθένειες.

Μιλώντας στο CNN Heroes special, η Δούκισσα του Σάσεξ υποστήριξε ότι «μπροστά σε αυτήν την καταστροφική πραγματικότητα… είδαμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος και τους αξιοσημείωτους τρόπους που οι κοινότητες ανταποκρίνονται σε δύσκολους καιρούς». «Είδαμε το καλό σε ανθρώπους, στους γείτονές μας και σε ολόκληρες κοινότητες να έρχονται μαζί να πουν ότι δεν θα μείνουν δίπλα ενώ οι γείτονές μας πεινούσαν», είπε.

Τα τελευταία 14 χρόνια, το CNN Heroes τιμά τους καθημερινούς ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Με οικοδεσπότες τους Άντερσον Κούπερ του CNN και την Κέλι Ρίπα του δικτύου ABC, το ετήσιο αφιέρωμα «All-Star CNN Heroes», που μεταδίδεται συνήθως σε ζωντανό κοινό, φέτος, λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ήταν μαγνητοσκοπημένο.