Το ανταλλακτήριο Gemini λάνσαρε μια εφαρμογή για την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων

Το ανταλλακτήριο Gemini λάνσαρε μια εφαρμογή για την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων

Η ενδιαφέρουσα κίνηση των αδελφών Winklevoss έλαβε χώρα πριν από έναν μήνα, αλλά πέρασε στα …ψιλά.

του Jeff John Roberts

Η Gemini, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε από τα δίδυμα αδέρφια Winklevoss, αποκάλυψε στα μέσα Δεκεμβρίου μια εφαρμογή που στόχο έχει να διευκολύνει την αγοραπωλησία Bitcoin και άλλων εικονικών νομισμάτων.

Ο χρόνος παρουσίασης της εφαρμογής είναι λίγο περίεργος δεδομένου ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε πτώση τους τελευταίους μήνες και, σε αντίθεση με πριν από έναν χρόνο, οι άνθρωποι δεν τρελαίνονται για να βρουν ταχύτερους τρόπους αγοράς και πώλησης Bitcoin.

Η εφαρμογή, ωστόσο, σχεδιαζόταν εδώ και χρόνια, σύμφωνα με τον Cameron Winklevoss, ο οποίος τόνισε ότι η Gemini έχει υιοθετήσει μια μακροπρόθεσμη οπτική όσον αφορά τις αγορές κρυπτονομισμάτων και ότι η εταιρεία δίνει πάντα προτεραιότητα στην ασφάλεια έναντι οποιουδήποτε άλλου χαρακτηριτικού.

Σε συνέντευξή του στο Fortune, ο Winklevoss προσέθεσε ότι μια τέτοια εφαρμογή παρέμενε στην κορυφή της λίστας αιτημάτων των πελατών της Gemini, οι οποίοι μέχρι σήμερα βασίζονταν στην ιστοσελίδα της εταιρείας για κινητά.

Όσο για την ίδια την εφαρμογή, τη δοκιμάσαμε αγοράζοντας ένα μικρό ποσό Bitcoin και βρήκαμε ότι είναι γρήγορη και καλά σχεδιασμένη. Όπως και άλλες τέτοιες εφαρμογές, επιτρέπει στους πελάτες να χρηματοδοτούν γρήγορα τους λογαριασμούς τους στη Gemini μέσα στην εφαρμογή μέσω εργαλείων σύνδεσης στη διαδικτυακή τραπεζική.

Η εταιρεία τονίζει τα πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας της εφαρμογής, τα οποία περιλαμβάνουν όχι μόνο έλεγχο ταυτότητας δύο στοιχείων από την εφαρμογή ασφαλείας Authy, αλλά και την απαίτηση ο πελάτης να θυμάται έναν πρόσθετο αριθμό PIN. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής πάγιων εντολών αγοράς καθώς και την αγορά ενός «καλαθιού» με τα πέντε κρυπτονομίσματα που διαθέτει η Gemini.